Mjesto za druženja na otvorenom

Otvoren je Rougemarin Park, novi program oduševit će sve koji vole festivalsko uzbuđenje u gradu

 Bojan Zibar

Četvrti put po redu, na adresi Folnegovića 10, otvoren je Rougemarin park, omiljeno mjesto za ljetna druženja na otvorenom, uživanje u novim recepturama signature jela i pića te u novim doživljajima koji garantiraju zabavu za sve uzraste. Ovo je omiljeno mjesto i brojnim poznatima koji su jučer uživali na koncertu kultnog Neki to vole vruće banda, a među njima su bili Zoran Šprajc, Ana Begić Tahiri, Mirjana Mikulić, Mario Petreković, Slaven Kosanović Lunar te brojni foodie obožavatelji koji znaju gdje se uživa u gastro delicijama uz zabavu i dobro društvo.

image

Ana Begić Tahiri

Bojan Zibar
image

Boris Svrtan

Bojan Zibar
image

Marijana Mikulić

Bojan Zibar
image

Saša Cvetojević

Bojan Zibar
image

Slaven Kosanović Lunar

Bojan Zibar
image

Vladimir Kočiš Zec

Bojan Zibar
image

Zoran Šprajc

Bojan Zibar

Lampice, vrtne sjenice i terasaste chill zone osvanule su u novom ruhu, a park je uređen i opremljen brojnim sadržajima za posjetitelje svih uzrasta, kao i za obitelji s djecom. Ovo je jedini park u koji možete doći na piknik, a ne morate nositi ništa sa sobom jer vas ovdje čeka piknik sve spremno za piknik uz specijalitete chefa Marina Medaka. No, kako ovo nije samo još jedna zelena terasa u gradu, ekipa iz Rougemarin parka pripremila je bogat zabavni program svakog dana pa možete birati između paint&bubbles slikarskih radionica, plesnjaka salse, radionica gin&tonica ili radionica izrade vlastitih signature koktela.

image
Bojan Zibar
image
Bojan Zibar
image
Bojan Zibar
image
Bojan Zibar
image
Bojan Zibar

Posebna su novost u ponudi parka ovog ljeta, grupne ponude koje se odnose na privatne grupe, ali i poslovna druženja. "Program je i ove godine bogat i raznolik i svakog dana imamo zabavu u kojoj mogu uživati svi, i ljubitelji hrane, finih pića ili obitelji s djecom. No, ovo je park posebno dobre atmosfere za druženja s prijateljima, kolegama ili poslovnim partnerima pa smo za njih pripremili posebne pakete i nudimo im da organiziraju vlastito druženje u jednoj od naših zona gdje mogu uživati u posebnim sadržajima koji će animirati cijelu grupu", pojasnio je chef Marin Medak zaslužan za izvrsnu gastro ponudu parka.

image
Bojan Zibar
image
Bojan Zibar
image
Bojan Zibar
image
Bojan Zibar
image
Bojan Zibar
image
Bojan Zibar

Druženja u Parku su ove godine osmišljena za zabavu, ali ne samo to. Ako niste nikad bili na pikniku ponedjeljkom, evo prilike jer afterwork počinje uz chill out glazbu i slikarsku radionicu. Užasno popularan program Paint&Bubbles ponedjeljkom će svim posjetiteljima omogućiti slikarsku radionicu pod vodstvom dobro uigrane ekipe iz paint& wine programa tako da upušteno uđete u tjedan i uz čašu pjenušca napravite svoje autorsko umjetničko djelo. Idealan način za opušteni početak tjedna ponedjeljkom i utorkom. Afterwork srijedom, u Rougemarin parku, počinje u 17 sati warm up-om uz DJ-a. Uz gin&tonic uživat će svi koji žele isprobati nove recepture s posebnim tinkturama i začinima koje se mogu miksati po vlastitim željama uz vodstvo iskusnih Rougemarin barmena. Prepoznatljive ljetne teglice s raznobojnim koktelima, ove će vas godine oduševiti, a saznat ćete i zašto! Za sve ljubitelje koktela, ovo je ljeto obećavajuće jer su u ponudi novi signature kokteli koji iznenađuju sastojcima, okusima, ali i prezentacijom. Mini kokteli u malim teglicama idealni su za sve koji žele uživati u okusima, isprobati više koktela ili, jednostavno, sami se okušati u slaganju vlastitog signature koktela. Ako volite uživati u koktelima, zašto ne biste i vi postali cocktail majstor na jedan dan!

image
Bojan Zibar
image
Bojan Zibar
image
Bojan Zibar
image
Bojan Zibar
image
Bojan Zibar

Vikendom je vrijeme za festivalski ugođaj jer petkom u 20:30 sati nastupaju poznati bandovi, a subotom navečer svi plešu salsu uz vodstvo poznatih plesača. Da je ovo najljepši plesni podij u gradu, znaju svi koji su i prošle godine plesali salsu uz zvukove popularnih hitova jer gdje još možete plesati u idiličnom okruženju zelenog parka, a pritom vas u korak prate i s vama plešu naši najpoznatiji plesni instruktori.

Kako ovo nije još jedan festival, ali pruža festivalsko iskustvo koje traje, cijelog vikenda, točnije subotom od 10 sati pa sve do navečer kao i cijelu nedjelju, park će biti u potpunosti ispunjen sadržajima za obitelji i grupe s djecom. Family vikend zona, igračke za klince, napuhanci, ljetni rekviziti za druženje u parkiću, face painting i slikarske radionice te predstave za djecu oduševit će najmlađe, kreativno će ih zabaviti, a možda će u nekome od njih probuditi i malog umjetnika.

I ne brinite za svoje kućne ljubimce jer cijeli park je pet‘s friendly, te će se i vaši se psi zabaviti u odličnoj hladovini najzabavnijeg parka u gradu jer im pripremamo pop up event, modnu reviju kućnih ljubimaca, a svakog dana sve kućne ljubimce častimo poslasticama i igračkama za igru u Parku. Uz to vlasnici pasa će imati priilku proći edukacije i treninge pasa s veterinarima na pop up eventima.

image
Bojan Zibar
image
Bojan Zibar
image
Bojan Zibar

Kako ovo ljeto prolazi u znaku nogometa, svaka utakmica hrvatske reprezentacije pratit će se na velikom ekranu u Karlovačko corneru, a u posebnoj zoni s četiti velika ekrana pratit će se sve utakmice EURA gdje se uz razne nogometne igre mogu zabaviti svi posjetitelji.

Uz sve ovo, Rougemarin park je jedini festival koji ne koristi jednokratnu ambalažu jer uživanje u idiličnim zalascima i prirodnoj hladovini, ide uz brigu o okolišu.

Za sve informacije o programu i rezervacijama zapratite službene Instagram stranice Rougemarin Parka jer ljeto u gradu tek počinje, a ako ne još niste odlučili kamo za vikend, vrijeme je za vikend u parku. Radno vrijeme Rougemarin Parka je od ponedjeljka do četvrtka 17:00 – 23:00, petkom 17:00 – 24:00, subotom 10:00 – 24:00 i nedjeljom 10:00 – 23:00 sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. lipanj 2024 14:02