spojila ih sudbina

Bila je curica kad ju je upoznao, družio joj se s ocem! Zbog njega je pristala na sve, ostavila muža i promijenila vjeru

Richard Gere i supruga Alejandra snimljeni na odmoru na španjolskom otoku Formenteri

 Imp Features/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Imp Features/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Richard Gere (75) je upoznao Alejandru Silvu (41) kad je bila curica. U njezinog oca, nekadašnjeg potpredsjednika nogometnog kluba Real Madrid glumac je, naime, u to vrijeme posudio brod za snimanje filma.

Međutim, prošle su godine do njihovog sljedećeg fatalnog susreta, kad im se dogodila velika uzajamna privlačnost i kad su započeli romantičnu vezu, koja je završila brakom i velikom srećom u zajedničkom životu.

Sudbina ih je spojila 2014. u luksuznom hotelu u Italiji, koji je tada 31-godišnja Alejandra kupila s bivšim mužem i kojim je upravljala.

image

Richard Gere i supruga Alejandra snimljeni na odmoru na španjolskom otoku Formenteri

Imp Features/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Osjećaji su bili snažni, svim strahovima i osudama zbog razlike u godinama usprkos, zbog Richarda je ostavila muža, promijenila vjeru i postala budistkinja, a vjenčali su se nakon četiri godine veze.

Alejandra je čak 34 godine mlađa od Richarda Gerea. No, njihova strast, ako je suditi po fotografijama koje paparazzi snime kad ih uhvate na odmoru, još uvijek je itekako živa. Mnogi komentiraju kako je Richarda supruga pomladila, te da pored nje blista.

image

Richard Gere i Alejandra Silva na filmskom festivalu u Italiji prošle godine

Sgp/Ddp Usa/Profimedia

Godine 2019. dobili su dječaka kojem su dali ime Alexander. Oboje imaju djecu iz prethodnih brakova, a 2020. godine objavili su rođenje drugog djeteta. Žive na ranču u zaleđu New Yorka, uživaju u svom obiteljskom vremenu u potpunoj privatnosti.

image

Alejandra Silva i Richard Gere na filmskoj premijeri u New Yorku 2022.

John Nacion/Nurphoto Via Afp

Premda su u braku proveli tek četiri godine (u odnosu na 14-godišnji brak s drugom suprugom), veza Richarda Gerea s jednom od najljepših žena svih vremena, top modelom Cindy Crawford, još uvijek je ona koja se pamti.

image

Richard Gere i Cindy Crawford na fotografiji iz 1993.

Profimedia

Cindy je bila mlađa od Gerea 17 godina, bila je silno zaljubljena i željela je brak, koji on, navodno, nije htio, premda ju je volio. Na kraju su se ipak vjenčali, a potrajalo je četiri godine.

Cindy je jednom prilikom izjavila će uvijek ostati zahvalna na prelijepim godinama s Richardom, ali da je ljubavi ipak presudila dobna razlika.

image

Gere s bivšom suprugom Carey Lowell 2013.

Frederic J. Brown/Afp

Glumac je kasnije pronašao sreću s glumicom Carey Lowell, s kojom je u 14-godišnjem braku dobio sina Homera Jamesa.

Richard Gere je za Alejandru izjavio da je ona "ljubav njegovog života".

image
Anna Moneymaker/Getty Images Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:24