AKTUALNO

Vozač BMW-a X5 snimljen kako vozi s podignutim poklopcem motora na mađarskoj autocesti!

Postoji mogućnost da je X5 s početka 2000-ih pretrpio nekakvu mehaničku grešku dok je ‘sjedio‘ u prometu
Screenshot incidenta
 YouTube Screenshot

Prizor u retrovizoru u kojem vam se automobil približava s podignutim poklopcem motora na autocesti definitivno nije onaj koji želite vidjeti, a to se dogodilo jednom vozaču koji je cijelu situaciju uspio zabilježiti videokamerom. Naime, vozač BMW X5 prešao je mađarskom autocestom pored snimatelja s otvorenim poklopcem motora po zaustavnoj traci.

Po svemu sudeći, izgleda da je promet tekao sporo zbog nesreće, a tada se pojavio vozač bavarskog SUV-a i mnogo stvari nakon toga ostaje nejasno... Postoji mogućnost da je X5 s početka 2000-ih pretrpio nekakvu mehaničku grešku dok je 'sjedio' u prometu, pa je vlasnik odlučio otvoriti poklopac motora.

Ostaje nejasno što je vozača natjeralo da otvori haubu, ali stariji automobili poznati su po 'kuhanju', posebice kada su dugo u prometu. Prema jednom videozapisu teško je znati što se točno dogodilo, ali sudeći prema upaljenim svijetlima upozorenja čini se da je vozač poklopac otvorio s namjerom.

Također, čini se kako je ispred X5 automobil koji ga vodi. Vjerojatno se automobil pregrijao, no u tom slučaju vozač je trebao pričekati da se motor ohladi, te se odvesti u sigurnije područje. Na svu sreću, opasan pothvat vozača nije rezultirao nikakvim incidentom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. lipanj 2024 13:51