VIDEO

‘Savršen alat za posao’: Pogledajte zašto je Audi RS7 od 962 KS idealan automobil za Autobahn

Jasno je da je RS7 impresivan automobil, ali to nije zaustavilo ovog vlasnika da gotovo udvostruči njegovu snagu

Audi RS7

 YouTube Screenshot

Audi RS7 je prekrasni coupe s 4 vrata i ima dovoljno stila i performansi da osramoti većinu automobila na cesti. Snaga dolazi iz 4,0-litrenog twin-turbo V8 koji je sposoban za 589 KS (440 kW) i 800 Nm okretnog momenta.

Snaga se šalje putem 8-stupanjskog automatika koji je zatim usmjeruje na sva četiri kotača putem Audijevog legendarnog Quattro pogona. U svom tvorničkom obliku, RS7 može doseći 100 km/h za oko 3,0 sekunde, što je veoma zapanjujuće za limuzinu s četiri sjedala prepunu tehnologije. RS7 izvedba teži oko 2244 kilograma.

image

Audi RS7

YouTube Screenshot

Jasno je da je RS7 i u svojem tvorničkom obliku impresivan automobil, ali to nije zaustavilo vlasnika ovog primjerka da gotovo udvostruči njegovu snagu i pretvori ga u hiperautomobil. Ne postoji jasan popis modifikacija koje je ovaj RS7 dobio, ali na temelju videozapisa YouTube kanala AutoTopNL, radi se o većim turbopunjačima, međuhladnjaku i kompletnom ispušnom sustavu.

Ovaj Audi RS7 izvana se može učiniti tvorničkim, ali ispod poklopca motora je daleko do toga. Zahvaljujući modifikacijama, sposoban je proizvesti čak 962 KS (708 kW). Ne možemo zamisliti bolji stroj za vožnju njemačkim Autobahnom bez ograničenja, i zanima nas koliko će, s vještim vozačem za upravljačem, uspjeti 'nabrati'.

Možete li se sjetiti boljeg automobila za vožnju Autobahnom na dijelovima bez ograničenja brzine? Za nas je ovaj modificirani Audi RS7 'savršen alat za posao'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 06:49