prevario smrt

Pokušao vratolomiju u Ladi Nivi koja je krenula krivo pa se survao s trokatnice: ‘Sve je OK, nije mi ništa!‘

Očigledno su se proračuni skoka pokazali pogrešnima s premalom brzinom i kratkom rampom

Youtube screenshot

Nakon gledanja ovog videa možemo govoriti o izdržljivosti kultnog ruskog terenca Lade Nive, ali i o pukoj sreći vozača prilikom slobodnog pada s dvadesetak metara i preživljavanja istog.

Ovakav video se ne viđa često, a kao i brojni uraci koji dolaze iz Rusije i ovaj je dosta bizaran. Naime u Rusiji poznati kaskader koji se često upušta u razne vratolomije tipa "ne pokušavajte ovo kod kuće", 32-godišnji Evgenij Čebotarev ili "Ken Block za siromašne" pokušao je izvesti vratolomiju skoka Ladom novom sa zgrade na zgradu negdje u Sjevernoj Osetiji u Rusiji i imao je nevjerojatnu sreću da je preživio.

Očigledno su se proračuni skoka pokazali pogrešnima s prekratkom "uradi sam" drvenom rampom za let, a i brzina je bila premala, pa Lada nije uspjela sletjeti na drugu zgradu već je udarila vjetrobranom u rub i potom se survala na tlo s nekih dvadesetak metara.

No ono što slijedi još je bolje - čovjek je iz olupine Lade izašao sam kroz vjetrobran na radost prisutnih koji su vjerojatno mislili da je mrtav ili teško ozlijeđen. Ovaj put je uspio prevariti smrt, premda sumnjamo da je prošao potpuno bez ozljeda...

image

Youtube screenshot

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:29