NOVO PRIZNANJE

Nema ljepše! Porsche je povodom 25 godina Boxtera na hrvatskoj obali snimio fantastičan video

Slavljenički Porsche Boxster "25 Edition" izradit će se u tek 1250 primjeraka, a video za promociju modela snimljen je u Hrvatskoj
Porsche Boxter na Jadranskoj magistrali
 Porsche

Jadranska magistrala na potezu od Senja do Karlobaga, državna cesta D106 na otoku Pagu od Paškog mosta do trajektnog pristaništa Žigljen, te državna cesta D25 od Karlobaga do Gospića, već su cijelo desetljeće omiljene lokacije za snimanje novih modela mnogobrojnih proizvođača luksuznih automobila, o čemu smo već puno puta pisali.

image
Porsche Boxter na Jadranskoj magistrali
Porsche

Sada su se uz sve epidemiološke mjere ljudi iz Porschea vratili na "Magistralu" i na Kvarner te snimili nostalgični slavljenički video povodom 25 godina od lansiranja prvog modela Boxter predstavljenog 1996. godine.

Slavljenički novi model Porschea Boxstera"25 Edition" izradit će se u tek 1250 primjeraka, a video snimljen povodom lansiranja prati majku i sina koji se voze u novom Boxteru te se vraćaju u prošlost dok su bili mlađi i uživali u prvoj generaciji modela, također na hrvatskoj obali.

Porsche Boxter je 1996. godine predstavljao prekretnicu za marku i bio je jedini model u ponudi uz 911 te je nudio "Porsche feeling" i uživanje u vožnji za pristupačniji novac, prvo sa 2.5-litrenim šesterocilindarskim bokserom od 204 konjske snage, te od 1999. godine s jačim, 220 KS snažnim 2.7-litrenim boxerom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:50