PRISJELA IM ZABAVA

Mercedesom zaustavile promet, snimale se za Tik Tok, pa im policija oduzela auto. ‘To nismo mi!‘

Brzom reakcijom vlasti nakon što su pregledali video zapis, vozačicu su posjetili policajci, oduzeli auto i naplatili "masnu" kaznu
Tik Tokerice
 Youtube screenshot

Influenceri mogu biti zabavni i imati vojsku pratitelja, ali samo dok su njihovi postovi primjereni i dok se ne krše zakoni kako bi dobili što više pregleda i klikova. Barem je to mišljenje ureda albanske državne policije koja nije imala milosti prema grupi Tik Tokerica.

Što se dogodilo? Naime, grupa mladih djevojaka zaustavila je bijeli Mercedes E-klase kabriolet, blokirala tako promet pa se stvorila kolona, a sve kako bi snimili kratki plesni video za Tik Tok.

Nepotrebno je reći da drugi vozači nisu bili oduševljeni, a sve samo kako bi djevojke dobile svojih pet sekundi slave na društvenoj mreži.

Otvarao se i šampanjac u bijelom Mercedesu, koristio se i dron za snimku od dvadesetak sekundi, a kako je kasnije utvrđeno, vozačica uopće nije imala vozačku dozvolu.

Sada je vozačica, prvoosumnjičena, naučila lekciju jer je albanska državna policija proučila video zapis i uspjela je identificirati.

Brzom reakcijom vlasti nakon što je pregledan video zapis, vozačicu su posjetili organi reda, a u njihovom priopćenju za javnost objavljeno je da se incident dogodio 22. kolovoza i da su - "sve četiri djevojke počinile zabranjene radnje u prometu stvarajući opasnu situaciju i prometne gužve".

Kao rezultat, Mercedes je oduzet kao "materijalni dokaz", a 21-godišnja vozačica je kažnjena s 50.000 albanskih leka (3000 kuna) zbog zabranjenih radnji na cesti.

Policija je objavila i da je sada "u tijeku rad na identificiranju i procesuiranju odgovorne osobe koja je povjerila vozilo građaninu koji nema vozačku dozvolu." Brza reakcija policije, nema što!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. srpanj 2024 19:24