POGLEDAJTE VIDEO

Kaos u Americi: ‘Monster truckom‘ gazio automobile i jurio za ljudima po livadi

Izvješća pokazuju da je pet osoba nastradalo, a dvije su završile u bolnici. Sve se dogodilo na okupljanju "Rednecks with Paychecks"

Monster Truck, ilustracija

 Andrew Harnik/Getty images/Profimedia

Svake dvije godine u Saint Jou u Teksasu održava se offroad događaj pod nazivom "Rednecks with Paychecks". Ove godine, muškarac identificiran kao Jonathan Earl Reid, je izazvao veliki incident kada je svojim pick-up kamionetom prerađenim u "monster truck" krenuo gaziti druge automobile i natjeravati ljude s kojima s posvađao po livadi gdje se održavalo okupljanje.

Incident se dogodio u kasnim satima 20. rujna. Video s mjesta događaja prikazuje Reida kako se svađa s ostalim sudionicima događaja. Neki pojedinci bacaju limenke piva na Reida i njegov jako podignuti Ram s ogromnim gumama.

On je na sve odgovorio sjedanjem u svoj kamionet i "krenuo u akciju".

Prema TexomasHomepage.com, Reid se posvađao s okupljenima nakon što je navodno udario u jedan četverocikl svojim pick-up kamionetom. Snimke prikazuju Reida i nekoliko drugih sudionika kako se svađaju prije nego što polete limenke piva i on ulazi u svoj kamionet.

Pali motor, kratko vozi unatrag te kreće prema ljudima preko parkiranih vozila među kojima je jedan Jeep Cherokee.

Izvješća pokazuju da je pet osoba nastradalo u Reidovom divljanju, a dvije su završile u bolnici. I sam Reid se nakon uhićenja požalio na ozljedu te je također otišao u opću bolnicu Nocona. Kasnije je završio u pritvoru iz kojeg je pušten nakon plaćanja jamčevine u iznosu od 200.000 dolara. Trenutno mu prijeti najmanje pet točaka optužnice za teški napad.

Ovo nije prvi puta da se nesreće događaju na ovom događaju. Godine 2016. 34-godišnji muškarac je preminuo je nakon što je pao sa svojeg četverocikla tijekom događaja, a godinu dana ranije, 10-godišnji dječak je poginuo nakon nesreće na istom događaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2024 14:59