ROK ISPORUKE - ODMAH

Auto Dalmacija: Prva i najpouzdanija adresa za rabljene automobile u Dalmaciji

Tvrtka iz trogirskog naselja Plano nudi jamstvo prijeđenih kilometara, kao i sve vrste financiranja, osiguranja, održavanja..

Auto Dalmacija

 Tom Dubravec/CROPIX

Prvo nestašica čipova, a zatim i skok cijena osnovnih sirovina, rast cijene goriva... Tvornice za proizvodnju automobila sve češće prekidaju ili sasvim obustavljaju rad, a radnike šalju na prisilne godišnje odmore. Autoindustrija je u ozbiljnoj krizi.

Uzroci? Prvo pandemija, a zatim i rat u Ukrajini.

image

Auto Dalmacija

Tom Dubravec/CROPIX

Novi automobili kupcima se isporučuju na kapaljku, a kako sada stvari stoje situacija se neće bitno izmijeniti niti u 2023. Posljedica? Sve više kupaca u nedostatku novih okreće se rabljenim automobilima, pogotovo godišnjacima ili starima dvije-tri godine.

image

Auto Dalmacija

Tom Dubravec/CROPIX

I tvrtkama specijaliziranima za prodaju polovnih automobila, poput Auto Dalmacije, smještene u trogirskom naselju Plano. Riječ je o kući s vjerojatno najbogatijom ponudom rabljenih automobila u Dalmaciji, u čijem se salonu i na čak 3500 četvornih metara otvorenog prodajnog prostora nude šest mjeseci do pet godina stari polovnjaci za svačiji ukus.

image

Auto Dalmacija

Tom Dubravec/CROPIX

Prednjače, dakako, modeli Kije, što i ne čudi budući je riječ o ovlaštenom zastupniku i serviseru popularne korejske marke za Splitsko-dalmatinsku županiju, ali nađe se i priličan broj Volkswagena, Fiata, Hyundaija i Renaulta, pa i pokoji luksuzni Mercedes, BMW i Audi.

I to ne samo automobili, nego i putnički kombiji.

image

Auto Dalmacija

Tom Dubravec/CROPIX

Rok isporuke? Odmah, jer pojedini su već i registrirani. Sjedi i vozi.

Sva su vozila pritom kupljena isključivo na domaćem tržištu, pa tvrtka jamči ne samo prijeđenu kilometražu nego i ispravnost, jer je svako vozilo pregledano u 110 točaka. Još uvijek niste sigurni? Dogovorite probnu vožnju i pregledajte vozilo još jednom u radionici tvrtke ili servisu po izboru.

image

Auto Dalmacija

Tom Dubravec/CROPIX

S obzirom da automobili nisu stariji od pet godina, većina je još pokrivena tvorničkim jamstvom, koje se uglavnom kreće između četiri i sedam godina (Kia), a za svaki slučaj u ponudi je i dodatno jamstvo u trajanju od godine dana za vozila kojima je isteklo tvorničko.

image

Auto Dalmacija

Tom Dubravec/CROPIX

Vodeći računa o starosti, prijeđenim kilometrima i stanju vozila, Auto Dalmacija će, također, kupcu ponuditi i otkup, odnosno uzeti vozilo pod račun.

image

Auto Dalmacija

Tom Dubravec/CROPIX

I upravo su preporuke zadovoljnih kupaca najveći adut Auto Dalmaciji, što i ne čudi s obzirom na to da im je kupac uvijek na prvom mjestu i nastoji mu se izaći u susret ponudom različitih, prilagođenih načina financiranja, ali i popratnim uslugama kao što su osiguranje i održavanje, zamjensko vozilo za vrijeme servisa...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 05:28