CARPOINT

Nova Dacia Duster izgleda kao prava zvijer: Pogledajte fenomenalnu preradu rumunjskog SUV-a

Carpoint nije najavio nikakvu nadogradnju motora, ali je nagovijestio da komplet krije "nekoliko tajni" koje će biti otkrivene u budućnosti

Dacia Duster Carpoint Edition

 Carpoint Facebook

Treća generacija Dacia Dustera došla je na tržište tek nedavno pa tek treba upotrijebiti svoju kreativnost na rumunjskom bestseleru. Njemački trgovac Carpoint, poznat također po izradi posebnih prerađenih izdanja Dacia modela, prvi je predstavio set za tuning novog Dustera, fokusirajući se na sportski izgled.

image

Dacia Duster Carpoint Edition

Carpoint Facebook

Za sada je Dacia Duster III Carpoint Edition prikazana u nizu rendera, postavljajući potencijalne kupce na premijeru stvarnog automobila. Izmjene na autu uključuju komplet proširenja za karoseriju, razne estetske dodatke, nove kotače i spuštanje karoserije, transformirajući SUV u agresivni auto sportskog izgleda.

image

Dacia Duster Carpoint Edition

Carpoint Facebook

Komplet dijelova karoserije uključuje proširenja prednjeg i stražnjeg odbojnika, proširene blatobrane, dodatak za poklopac motora i nove ukrase na vratima. Carpoint nije otkrio koje je materijale koristio za ove dodatke. Novi aluminijski naplatci izgledaju masivno, vjerojatno su promjera 20 ili 21 inča.

Na njima su gume ultra niskog profila, koje su osjetno šire od originala. Spušteni ovjes približava automobil mnogo bliže cesti od standardna 22 centimetara i daje atraktivniji izgled ali i oduzima malo terenskih sposobnosti.

image

Dacia Duster Carpoint Edition

Carpoint Facebook

Njemački trgovac nije najavio nikakvu nadogradnju motora, ali je nagovijestio da komplet krije "nekoliko tajni" koje će biti otkrivene u bliskoj budućnosti.

image

Dacia Duster Carpoint Edition

Carpoint Facebook

S obzirom na tradiciju Carpointa kojem je ovo već treća prerađena generacija Dustera, očekuje se da će ovaj komplet izaći na tržište po razumnoj cijeni. Osim prilagodbe Dacia prema specifikacijama vlasnika, trgovac također prodaje nova vozila opremljena unaprijed instaliranim kompletima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2024 13:55