TREBA ZNATI KAKO

Još jedan dokaz da pristup superautu ne čini i super vozača: Pogledajte ovaj izlaz iz praonice!

Odmah prilikom izlaska sve krenće po zlu, vozač, najvjerojatnije gubi nadzor nad stražnjim dijelom automobila te udara u rubnik
Ferrari sudar
 Screenshot: YouTube

Još jedan dokaz da vas pristup superautomobilu ne čini i super vozačem. Video snimljen u Turskoj klasičan je primjer gdje je snimanje s ciljem pokazivanja na društvenim mrežama krenulo naopako.

Video započinje izlaskom crnog Ferrarija 458 Italia Spider iz autopraonice. Odmah prilikom izlaska sve krene po zlu, vozač, najvjerojatnije zbog neko nekompetentnosti gubi nadzor nad stražnjim dijelom automobila koji zbog toga udara u rubnik.

Prema svemu sudeći vozač se u tom trenutku nije snašao jer u tom trenutku umjesto da iskontrolira automobil on griješi i automobil cijeli završava na rubnom kamenu.

Video je gotovo u nekoliko sekundi pa ne znamo što je na kraju bilo s automobilom, ali prema svemu sudeći čeka ga skup i dugotrajan popravak. Pojedinosti o tome tko je vozio automobil su slabe, neki kažu da je to bio zaposlenik iz autopraonice, a neki da je vlasnik vozio. Bilo kako bilo netko je u svakom slučaju imao loš dan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2024 23:24