FOTO, VIDEO

INSPIRIRAN RAČUNALNOM IGROM GTA? Majstor izradio jedinstveni model na bazi Porschea 987 Boxster, a sada ga pokušava prodati za 65.000 dolara!

 
 eBay

Gagliardi Vex. To je ime ovog modela kojeg vidite na slikama. Riječ je, naravno, o jedinstvenom projektu čiji je idejni začetnik čini se bio inspiriran računalnom igrom GTA. Čini se kako je autoru ova „igračka” dosadila, pa se tako sada prodaje na eBay-u, i to po cijeni od 65 tisuća dolara.

O čemu je točno riječ? Kao osnova je poslužio Porsche 987 Boxster, a zanimljivo je kako je majstor odlučio produžiti spomenutu karoseriju za 305 mm, a uz to automobil broji 2,03 m u širinu, pa djeluje poput pravog superautomobila. Ipak, jasno je kako je ovdje riječ o „uradi sam” projektu.

Zanimljivo je i kako je sustav zatvaranja krova iz Boxstera uklonjen te je ugrađen novi tvrdi krov koji se može staviti iza sjedala kada vozač i suvozač odluče uživati u vjetru u kosi. Motor i elektronika identični su kao i spomenutom Boxsteru, no prodavatelj ističe kako nakon detaljne provjere kupac ipak sam snosi potencijalne probleme te garanciju ne nudi. Hoće li naći kupca s cijenom od 65 tisuća dolara? Vrijeme će pokazati...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 19:00