PRILIKA ZA ENTUZIJASTE

AUKCIJA: Prodaje se Lancia Delta Integrale 16V iz 1989. godine, trenutna cijena 9100 dolara!

 
 Bring a Trailer

Na američkom oglasniku Bring A Trailer trenutno traje zanimljiva aukcija u kojoj se potencijalni kupci nadmeću za Lanciju Deltu Integrale 16V iz 1989. godine. Mnogi od vas će odmah primijetiti poljske registarske oznake – da, riječ je o modelu koji je iz Poljske uvezen u SAD gdje traži novog vlasnika. A model je dobio i kultne Martini naljepnice, Recaro kožna sjedala i dodatne Martini natpise u interijeru. Dodatnu dozu agresivnosti daju naknadno ugrađena dodatna svjetla po uzoru na reli modele.

Foto: Bring a Trailer

Prodavatelj ističe kako je automobil pregledan od strane specijalizirane kompanije koja je procijenila kako je riječ o jednom od najočuvanijih primjeraka u Americi. Ispod poklopca se skriva 2,0-litreni četverocilindraš snage 205 KS, a snaga se putem 5-stupanjskog mjenjača prenosi na sve kotače. Prodavatelj je umjesto fiksne cijene odlučio automobil staviti na aukciju. Ujutro je cijena bila 5100 dolara, a sada se cifra popela na 9100 dolara, a aukcija traje još 5 dana.

Treba napomenuti i kako model „na leđima” ima 100 tisuća kilometara, a motor je imao „generalku” prije 3 godine kada je ugrađeno i novo kvačilo, pa bi po tom pitanju novi vlasnik trebao biti miran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 11:51