NAPAD TEASERIMA

Fotografija, video, odbrojavanje: Rimac najavljuje novi model koji stiže ovih dana: Bit će ‘radikalan‘

Hrvatski proizvođač hiperautomobila svoj će novi auto predstaviti na Monterey Car Weeku, događaju koji je već otvorio svoja vrata u SAD-u

Rimac Teaser

 Rimac Automobili

Vjerojatno se odbrojavaju posljednji sati prije nego što će Rimac Automobili otkriti novi automobil kojeg su počeli intenzivno najavljivati jučer na svojoj web stranici i društvenim mrežama.

To znači da ćemo uskoro vidjeti "radikalan" model koji je do sada najavljen jednom zagonetnom slikom i kratkim videom. Osim toga na web stranici Rimac automobili pokrenuto je veliko odbrojavanje.

Hrvatski proizvođač hiperautomobila svoj će novi auto predstaviti na Monterey Car Weeku, događaju koji je već otvorio svoja vrata u Kaliforniji i koji završava ovoga tjedna.

image

Rimac Teaser

Rimac Automobili

Teaser fotografije i video zapisi postavljeni na društvene medije ne otkrivaju mnogo. Da bi sve bilo još više zbunjujuće Rimac je pokrenuo i bizarno odbrojavanje na svojoj službenoj web stranici, ali umjesto da prikazuju sekunde koje otkucavaju, tamo vidimo piksele koji polako oblikuju sliku automobila iz ptičje perspektive. Silueta je već jasno vidljiva što znači da nećemo morati još dugo čekati.

Najnovija teaser fotografija koju je Rimac postavio na Instagram prikazuje dio prednjeg kraja automobila. No ni to nije dovoljno da bismo utvrdili radi li se o novoj hardcore verziji Nevere ili o potpuno novom modelu. No, koliko god se marka trudila sve zadržati u tajnosti, ono što možemo vidjeti i dalje izgleda kao Nevera s nekoliko dizajnerskih promjena.

U natpis koji prati fotografiju na Instagramu stoji: "Jeste li radikalni? Put više nikada neće biti isti." Video od devet sekundi koji je prenesen nekoliko sati nakon ove fotografije prikazuje veliko stražnje krilo. U tom videu stoji: "Mislite da poznajete Rimca? Razmislite ponovo".

Teško je za vjerovati da će Rimac predstaviti nešto još radikalnije od hiperautomobila s 1914 KS koji je prošle godine srušio desetke rekorda ubrzanja i neka vremena krugova na najprestižnijim stazama. Međutim, očito su i to uspjeli. O čemu se radi saznat ćemo vrlo skoro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 20:50