‘BILA SI BAHATA‘

Zar je loše parkiranje zločin? ‘Pogledajte što su mi učinili vandali ispred šoping centra‘

‘To što nisam dobro parkirala ne daje nikome ne daje pravo dirati moj auto‘
 TikTok/MYDYSFUNCTIONALFAMILY1

Vozačica iz Amerike na svojoj je koži osjetila bijes onih kojima je dosadilo gledati vozače kako parkiraju posvuda i zauzimaju više parking mjesta.

Kada je izašla iz šoping centra, vlasnica ružičastog SUV modela ugledala je kolica za kupovinu vezana plastičnim vezicama za kvaku vozačkih vrata.

Odmah je izvadila mobitel i snimila video prepun vulgarnih riječi, a u moru kritika na račun vandala koji je napravio ovo djelo, vlasnica automobila navela je i da se možda radi o rasnom zlostavljanju.

U komentarima ispod videa, javili su se ljudi prepuni razumijevanja i podrške za vlasnicu automobila, no bilo je tu i more negativnih komentara:

‘Zašto sada plačeš? Bila si bahata i zauzela više od jednog parking mjesta‘, Kakvo rasno zlostavljanje? Radije šuti, katastrofalno parkiraš, zaslužila si ovo‘!

Ubrzo se u raspravu uključila i sama autorica videa koja se obrušila na negativne komentare:

‘Nije me briga što nisam dobro parkirala jer to i dalje nikome ne daje pravo dirati moju imovinu. To je moj automobil kojeg sam sama platila.

Ukoliko je netko bio uznemiren mojim parkiranjem trebao je pozvati osiguranje ili policiju da riješe situaciju‘ - zaključila je vlasnica automobila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 17:50