HTJELA POMOĆI

Vozačica sletjela s ceste dok je pretjecala vatrogasce kako bi prva došla na mjesto nesreće

Sarena kaže da je vidjela i čula sirene vatrogasnih kola i ‘prepustila se adrenalinu u želji da pomogne kome god može‘

Screenshot incidenta

 Reddit Screenshot

Bizarna priča o vozačici koja je prevrnula auto na krov pokušavajući prestići vatrogasna kola postala je viralna. Incident, koji se dogodio u okrugu Churchill u Nevadi, privukao je pozornost mnogih zbog svoje ironije u njemu.

Priču je na Facebook stranici okruga Churchill objavila sama vozačica, ali je u međuvremenu izbrisana, prema u/Comrade493, koji je na Redditu objavio navodne "screenshotove" objašnjenja incidenta.

Prezime vozačice je izbrisano, ali Sarena kaže da je vidjela i čula sirene vatrogasnih kola i "prepustila se adrenalinu u želji da pomogne kome god može". Bila je toliko uzbuđena da je počela slijediti vatrogasno vozilo i u svom žaru na kraju "prošla kraj njega pokušavajući mu pomoći da stigne na mjesto događaja". Nije jasno kako je mislila, ali čini se da je vozila prebrzo.

image

Screenshot objave na Facebooku

Reddit Screenshot

"Pokušala sam usporiti i zadržati kontrolu", rekla je, okrivljujući loše gume. "Učinila sam sve što sam mogla da ne izletim, ali to je bio Božji plan pa sam učinila sve što sam mogla da ostanem živa". Unatoč nesreći, u kasnijim je komentarima tvrdila da nije bila neoprezna vozačica te da je zapravo imala 100 posto kontrolu nad automobilom. Nesreću je uzrokovalo to što je pokušavala usporiti.

Srećom, nitko u nesreći ili požaru u kući nije ozbiljno ozlijeđen, ali prema njezinom iskazu, Sarena je možda pretrpjela neke ozljede u tom događaju. "Živa sam jer sam učinila sve što sam mogla da ostanem sigurna". Što se toga tiče, kaže da se prije kotrljanja "sagnula i pripremila najbolje što mogu, kao što su je Brzi i žestoki naučili".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:24