FOTO

Tužan prizor: Tornado oštetio više od 120 novih Corvetta C8 koji sada čekaju drobilicu

Osoblje tvornice sada pregledava preostala dovršena vozila kako bi se uvjerilo da su prikladna za upotrebu prije nego što se otpreme

Uništene Corvette C8

 Facebook Screenshot

Ranije ovog mjeseca, tornado je poharao Chevroletovu tvornicu Bowling Green u Kentuckyju - tvornicu odgovornu za proizvodnju Corvette, oštetivši oko 120 njih. Sada su se na Facebooku pojavile nove fotografije koje prikazuju Corvette kako samo sjede i čekaju da budu smrvljene, a to je doista tužan prizor.

Vjerojatno će se i više od 120 njih morati uništiti, jer se taj broj odnosio na one koje su očito oštećene. Osoblje tvornice sada pregledava preostala dovršena vozila kako bi se uvjerilo da su prikladna za upotrebu prije nego što budu otpremljena. Vlasnici koji dobiju oštećene automobile moći će kontaktirati svoje lokalne zastupnike kako bi ponovno poslali svoje narudžbe.

Šteta nanesena tvornici bila je dovoljno značajna da se obustavi proizvodnja, a kašnjenje će biti dodatno pogoršano činjenicom da još uvijek treba zamijeniti automobile koje je tornado oštetio. Ranija izjava glasnogovornika Bowling Greena za CorvetteBlogger je glasila:

‘Možemo potvrditi da je požar koji se dogodio kao posljedica tornada u tvornici Bowling Green u subotu rano ujutro (11. prosinca) prouzročio štetu na objektu, uključujući krov i ulaz za zaposlenike. Održavanje sigurnog radnog okruženja za zaposlenike naš je glavni prioritet. Stoga otkazujemo proizvodnju u prvoj i drugoj smjeni u tjednu od 13. prosinca jer naši timovi rade na dovođenju alata, opreme i prostora u pogon u skladu sa standardima‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 06:44