INSTER

Proizvođači polako idu u pravom smjeru: I Hyundai najavio povoljan električni auto

Hyundai je objavio teaser svojeg malog električnog automobila A-segmenta. Auto nazvan Inster najavljen je uoči predstavljanja krajm lipnja

Hyundai Inster

 Hyundai Media

Hyundai je objavio teaser svojeg prvog malog električnog automobila A-segmenta. Auto nazvan Inster najavljen je uoči predstavljanja na Korejskom međunarodnom sajmu mobilnosti koji će se održati u Busanu krajem lipnja.

image

Hyundai Inster

Hyundai Media

Novi model uvelike se temelji na korejskom modelu Casper, koji inače ima pogon na benzin. Ime Inster Hyundai je izveo iz engleskih riječi ‘intimno‘ i ‘inovativno‘. Hyundai tvrdi da će novi auto "postaviti standarde u pogledu dosega, tehnologije i sigurnosnih značajki, redefinirajući ono što kupci mogu očekivati ​​od vozila u ovoj klasi."

image

Hyundai Inster

Hyundai Media

S obzirom na to da se model temelji na Casperu, nije iznenađujuće da dijeli veći dio svog ukupnog oblika s malenim SUV crossoverom. Kružna LED dnevna svjetla vidljiva su sprijeda, dok "pikselizirana" stražnja svjetla U stilu Ioniqa 5 također privlače pažnju. Inster se također čini malo većim od Caspera, no u to ne možemo biti sigurni.

image

Hyundai Inster

Hyundai Media

Teaseri prikazuju da je Insterov priključak za punjenje sprijeda, a također se mogu vidjeti intrigantni kotači s četiri kraka.Iako je cjelokupni oblik novog modela sličan Casperu, očito su napravljene brojne promjene.

image

Hyundai Inster

Hyundai Media

Hyundai nije objavio nijednu fotografiju interijera Instera, ali špijunske fotografije pokazuju da će posuditi mnoge elemente od Caspera, uključujući digitalnu ploču s instrumentima, veliki središnji infotainment zaslon i zdepasti trokraki upravljač.

image

Hyundai Inster

Hyundai Media

Nedavna izvješća tvrde da Hyundai cilja na cijenu ispod 20.000 eura za Inster, što će ga uvjerljivo učiniti najjeftinijim električnim vozilom marke. Automobil će pokretati integrirani pogonski modul iz BorgWarnera, a detalji o snazi ​​nisu poznati. Hyundai također tek treba objaviti pojedinosti o bateriji automobila i dosegu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. lipanj 2024 13:03