INTERNET ZVIJEZDA

Petogodišnjak drifta Ferrarijem i vozi kamion: ‘Što rade roditelji, da li je to legalno?‘

Iako ovaj petogodišnjak ima neosporne vozačke vještine, njegove su vratolomije stalno pod povećalom javnosti
 Zayn Sofuoglu/ Instagram

Sjećate se malenog Zayna Sofuoglua koji ne vidi dalje od volana, a vozi pola milijuna eura vrijedan Ferrari s 980 KS? Iako ne vidi kroz vjetrobransko staklo, najmlađi sin turskog motociklista Kenana Sofuoglua, vozi automobil poput profesionalnog vozača.

image

Zayn Sofuoğlu u Ferrariju

Zayn Sofuoğlu/Instagram

U automobil je stavljena prilagođena dječja sjedalica kako bi Zayn mogao vidjeti iznad upravljača te kako bi mogao dosegnuti podignute pedale gasa i kočnice.

Zayn je nedavno vozio ogromnu Hondu Gold Wing 1800, a na svojem se Instragam profilu s tri milijuna pratitelja (kojeg kontoliraju roditelji) pohvalio i kako vozi veliki kamion.

Radi se o videu koji zaista ostavlja bez daha, no iako ovaj petogodišnjak ima neosporne vozačke vještine, njegove se vratolomije stalno propituju.

U moru reakcija na njegove uratke, ispod videa se mogu pročitati i brojni negativni komentari kojima ljudi izražavaju zabrinutost za dječakovu sigurnost.

‘Ovo je jako neodgovorno, unatoč svoj sigurnosnoj opremi koju dječak koristi‘, ‘On nema niti vozačku dozvolu, što ti roditelji rade?‘, ‘Smiješno da ga ovako izlažu javnosti i riziku da bi stekao slavu i novac‘, “Je li to uopće legalno?‘, pitaju se ljudi.

Iako videa izazvaju i lavinu negativnih komentara Zaynov otac se ne uznemirava.

On tvrdi da njegov dječak vozi bolje od većine vozača te da je baš svaka vožnja odrađena u kontroliranim uvjetima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. lipanj 2024 15:31