‘APARTMAN‘ IZ SNOVA

Obožavate Ferrari? Sada možete prespavati u njihovom muzeju. Nudi se na Airbnbu

Ako ste uskoro planirali na odmor u Italiju, što kažete na to da prespavate u Ferrarijevom muzeju. On je upravo uvršten u ponudu na Airbnb

Ponuda Ferrarija na Airbnbu

 Airbnb/ Ferrari

Italija je mnogima idealna destinacija za godišnji odmor ili vikend putovanje. Odlična hrana, vrhunska vina i kava, povijest i znamenitosti ove države idealna su kombinacija za odmor. Ako ste uskoro planirali na odmor u Italiju, što kažete na to da prespavate u Ferrarijevom muzeju u Maranellu. On je upravo uvršten u ponudu na Airbnb te se tako pridružio brojnim sobama, apartmanima i malim hotelima u kojima možete rezervirati boravak putem ove popularne platforme.

image

Ponuda Ferrarija na Airbnbu

Airbnb/ Ferrari

Ipak, postoji mala kvaka, smještaj u Ferrarijevom muzeju nudi se samo za vikend tijekom Velike nagrade Emilie Romagne u Formuli 1 koja se održava na stazi u Imoli od 17. do 19. svibnja. Osim toga, čitav smještaj će sigurno biti mnogo skuplji od prosječne cijene smještaja u okolici.

image

Ponuda Ferrarija na Airbnbu

Airbnb/ Ferrari

Naime, Ferrari je osmislio čitav program za sretnike koji će uspjeti rezervirati ovaj nesvakidašnji smještaj. Domaćin će im biti Marc Gené, bivši vozač F1 i testni vozač Ferrarija. Ne samo da će spavati u muzeju, već će ih Gene u Ferrariju 296 GTB, hibridnoj zvijeri s 830 KS provozati trkaćom stazom Fiorano, na kojoj Ferrari testira svoje automobile.

image

Ponuda Ferrarija na Airbnbu

Airbnb/ Ferrari

Organizirana je i večera u Cavallinu, restoranu koji je osnovao Enzo Ferrari, i to u privatnoj sobi u kojoj je redovito jeo legendarni Enzo Ferrari. Zidovi u ovoj sobi su prekriveni povijesnim fotografijama Enza, proslava pobjede i legendarnih bolida.Kao i sve ostalo u Maranellu, Cavallino je "svetište" Ferrarija.

image

Ponuda Ferrarija na Airbnbu

Airbnb/ Ferrari

Možda najuzbudljiviji dio cijelog paketa dolazi na dan utrke. Sretnici će dobiti VIP ulaznice za gledanje utrke u Imoli i pristup Ferrarijevom padoku. Sve ovo je za prave ljubitelje Ferrarija i za obožavatelje formule iskustvo koje se doživi jednom u životu.

image

Ponuda Ferrarija na Airbnbu

Airbnb/ Ferrari

Ipak, koliko sve ovo u teoriji zvuči fantastično, "spavača soba" u praksi možda neće biti tako ugodna onima koji je iznajme. Okrugli crveni krevet izgleda kao da je izvučen iz nekog filma Davida Cronenberga. Izrađen je od istih materijala kao Ferrarijeva sjedala, nalazi se u središtu potpuno crne sobe a okružen je svim Ferrarijevim F1 automobilima iz proteklih godina. Na slikama sve djeluje malo zastrašujuće čak i za prave F1 fanatike.

image

Ponuda Ferrarija na Airbnbu

Airbnb/ Ferrari

Još nema službenih informacija o tome koliko košta boravak ili hoće li i dalje nešto slično biti dostupno nakon vikenda iu Imoli. Međutim, korisnici će moći rezervirati već danas, kada istekne odbrojavanje koje se nalazi uz ponudu. Ako ste pravi Tifoso i želite učiniti nešto neponovljivo, ovo je vaša velika prilika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 11:14