PRIJE PREMIJERE

‘Iscurila‘ fotografija novog BMW-a X3. Kako vam se sviđaju ovi ‘bubrezi‘?

X3 na slici ima novi uzorak na maski koji kombinira dijagonalne i okomite linije, slično rješenju na nekim izvedbama nove serije 1

‘Procurila‘ je fotografija novog BMW-a X3

 Instagram Screenshot

Novi BMW X3 trebao bi biti predstavljen u narednim mjesecima, no sada je već otkriveno kako će izgledati nakon što je jedna fotografija ‘procurila‘ na internet. Fotografija je objavljena jučer na Instagramu, što je prenio BMWblog, no objava je u međuvremenu uklonjena. Naravno, prekasno jer slika se već proširila internetom.

Ne sumnjamo da će u središtu pažnje i kod ovog BMW-a biti njegovi "bubrezi". Plavo-zeleni X3 na slici ima novi uzorak na maski koji kombinira dijagonalne i okomite linije, slično rješenju koje smo nedavno vidjeli na nekim izvedbama nove serije 1.

image

BMW Serije 1

BMW

Auto također posuđuje neke elemente dizajna od modela XM, uključujući kockasti izgled prednjeg kraja. Ipak, prednji dio izgleda nešto elegantnije nego na XM-u, a njegova prednja svjetla su jednodijelna, za razliku od XM-a koji im podijeljene svjetlosne jedinice. Ipak, prednjim dijelom uvelike dominira maska koja će opet sigurno biti predmet rasprava.

image

BMW XM

BMW

Na slici je očito verzija koja nema M Sport paket, a vjerojatno je riječ o plug-in hibridu jer auto ima otvor za punjenje na prednjem lijevom blatobranu. Možemo primijetiti i ručke na vratima u ravnini karoserije, a čini se da je auto i širi od prethodnika.

Očekuje se da će BMW ponuditi motore s četiri i šest cilindara, a očekuju se i hibridne ili plug-in hibridne verzije. Potpuno električni iX3 će stići kasnije s BMW-ovom arhitekturom Neue Klasse, a nejasno je koliko će njegov dizajn biti baziran na ovom. BMW je najavio električni SUV početkom 2024., ali ova slika nagovještava da bi se njih dvoje mogli potpuno razlikovati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. lipanj 2024 11:38