URNEBESNA akcija

Gol do pasa autom se zabio u zatvor. Policajci: ‘napao nas je gumenim zmijama i uljem!‘

Policija tvrdi da je izrekao nekoliko verbalnih prijetnji policajcima, uključujući i to da želi "sve pobiti", dok je bacao gumene zmije

Muškarac autom uletio u zatvor

 Martin County PD

Već je bilo slučajeva da su se pijani, drogirani ili jednostavno ludi vozači slučajno ili namjerno svojim autima zabijali u vrata policijskih stanica ili zatvora, posebno u SAD-u.

No ovaj slučaj s Floride nadmašuje sve ranije svojom bizarnošću jer je vozač, nakon što se zabio u ulazna vrata lokalnog zatvora, napao policajce gumenim zmijama i motornim uljem. Na njegovu sreću, preživio je bizarni incident s policajcima, koji u SAD-u često ne razmišljaju dva puta prije nego što pucaju.

image

Muškarac autom uletio u zatvor

Martin County PD

Joseph Leedy, 40-godišnji muškarac za kojeg policija iz Martin Countyja na Floridi tvrdi da je beskućnik, se iz još nepoznatih razloga svojom Toyotom Camry zabio u tamošnji okružni zatvor. Fotografije s mjesta događaja pokazuju da je Camry prednjim dijelom probio vrata u ušao u predvorje zatvora.

image

Muškarac autom uletio u zatvor

Martin County PD

Prema lokalnim vlastima, Leedy, koji je bio odjeven u samo gornji dio pidžame i gaće u trenutku incidenta, uletio je u zgradu, izašao iz automobila, prolio motorno ulje na pod i zaprijetio da će zapaliti zgradu. Policija tvrdi da je izrekao nekoliko verbalnih prijetnji policajcima, uključujući i to da želi "sve pobiti", dok je bacao gumene zmije na pod zatvora.

image

Muškarac autom uletio u zatvor

Martin County PD

Srećom, nitko nije ozlijeđen, ali Leedy se navodno borio s policajcima i vatrogascima koji su došli na mjesto događaja. Nakon što su ga obuzdali, policajci su odvezli Leedyja u bolnicu kako bi nu se pružila liječnička pomoć, nakon toga su ga vratili na mjesto gdje se cijeli incident dogodio i pružili mu "odgovarajući smještaj" u ćeliji. Ako mu je cilj bio ući u zatvor, vjerojatno je mogao pronaći manje nasilan i riskantan način da to učini.

image

Muškarac autom uletio u zatvor

Martin County PD

Trenutno ga policija optužuje po četiri točke teškog napada protiv službenika za provođenje zakona i kazneno djelo oštećenja tuđe imovine u iznosu većem od 1000 dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 17:00