REDIZAJN

FOTO Volkswagen Tiguan: Sve je sličniji Touaregu...

Obnovljeni model bit će prikazan na skorašnjem salonu automobila u Ženevi. Redizajn donosi srednja svjetla s LED-icama, povećana je maska i izmijenjen odbojnik po uzoru na veći model glavne su vizualne promjene

Jedan od noviteta koji će dominirati Volkswagenovim izložbenim prostorom na skorašnjem salonu automobila u Ženevi prikazan je prošli tjedan, a riječ je o obnovljenom Tiguanu. Redizajnirani kompaktni SUV sada je vizualno sličniji većem i prestižnijem Touaregu, a interijer je gotovo isti kao prije.

Upadljive LED-ice

Temeljite vanjske promjene uključuju veću masku i prednja svjetla, koja su uglatija te sadrže LED dnevna svjetla, istovjetna onima luksuznog SUV-a, te drukčiji odbojnik. Straga su svjetla gotovo istog oblika, no noću su sada prepoznatljivija te sličnija ostalim modelima u ponudi wolfsburškog proizvođača. Iako još nema konkretnih informacija o interijeru, promjene su najvjerojatnije ograničene na mjestimično poboljšane materijale te nove opcije boja i presvlaka. Ponuda motora je istovjetna dosadašnoj, odnosno nude se moderni TSI benzinci od 122 do 200 KS te common-rail TDI dizelaši od 110 do 170 KS.

Prednji ili 4x4 pogon

Tiguan će i dalje biti dostupan s prednjim ili 4Motion pogonom na sve kotače. U prodaji će biti nakon ženevskog salona, a cijene će najvjerojatnije biti slične dosadašnjima, odnosno od oko 26.250 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 21:56