NAJUTJECAJNIJI IZBOR

CROAUTO 2016. Birajte auto godine i osvojite super nagrade!

Bez obzira za koji automobil glasali ulazite u bubanj za jednu od 11 vrijednih nagrada - Ina karticu za gorivo sa 5000 kuna, igraću konzolu Sony Playstation 4 i pametni telefon Alcatel OneTouch Go Play

Glasati možete na adresi autoklub.hr od 23. prosinca 2015. u 11 sati, pa sve do petka, 22. siječnja 2016. u 11 sati klikom na OBRAZAC!

Čitatelji najbolje i najuglednije domaće autorevije Auto klub, zajedno s čitateljima vodećih dnevnih novina Jutarnji list, jubilarni 20. put biraju hrvatski automobil godine - Croauto 2016. U izboru mogu sudjelovati svi čitatelji s prebivalištem u Hrvatskoj, no za razliku od prošle godine kad je za glasovanje trebalo slati SMS poruke, sad je dovoljno, u razdoblju od srijede, 23. prosinca 2015. u 11 sati, pa sve do petka, 22. siječnja 2016. u 11 sati, posjetiti adresu www.autoklub.hr i odabrati svog favorita te popuniti OBRAZAC kako bismo vas mogli kontaktirati u slučaju dobitka.

Prema dosadašnjim iskustvima, očekujemo da će naš izbor i ove godine privući desetke tisuća glasova, čime će se Croauto ponovno potvrditi kao najutjecajniji domaći izbor automobila godine. Svojevrsni je to glas naroda, u kojem čitateljima dajemo priliku da vođeni vlastitim stavovima, mišljenjima i razlozima budu odlučujući faktor u izboru za automobil koji bi trebao obilježiti sljedeću godinu. Koji automobil, dakle, odabrati za Croauto 2016?

Ove nam godine, priznajemo, zbog velikog broja atraktivnih noviteta nije bilo lako suziti krug modela za završni izbor, no za laskavu titulu na koncu će se boriti čak 20 predstavnika različitih kategorija i cjenovnih razreda. Rame uz rame su se tako našle najnovije generacije dobro nam poznatih aduta poput Opel Astre, Škode Superb i Renaulta Meganea, ali i sasvim novi modeli poput novog Fiata Tipo, Subaru Levorga i Mazde CX-3. Izbor je na vama i zato glasujte, jer najsretnijima u izboru Croauto 2016 pripast će atraktivne i vrijedne nagrade naših partnera - Ine, HG Spota i Mobis Electronica!

PRAVILA NAGRADNE IGRE

Vrijedne nagrade

4x 5000 kuna na INA kartici za gorivo

5x Mobilni telefon Alcatel OneTouch Go Play

2x Igraća konzola Sony Playstation 4

Glasanje počinje 23. 12. 2015. u 11 sati na adresi www.autoklub.hr i traje do 22. 1. 2016. u 11 sati, nakon čega ćemo slučajnim odabirom izvući 11 najsretnijih, čija ćemo imena objaviti na autoklub.hr. Svi će dobitnici o načinu preuzimanja nagrada biti obaviješteni putem e-maila

OBRAZAC POTRAŽITE OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 23:23