SPEKTAKL U WEST GATEU

CRO AUTO SHOW: Spremna izložba godine!

Automobilski spektakl u Hrvatskoj, razgledajte sve novitete od 22. do 24.5

U trgovačkom centru Westgate Shopping City održana je press konferencija za najveći automobilski spektakl godine Cro Auto Show koji će se održati u Westgateu od 22. do 24.5. Očekuju vas dvije hrvatske premijere, brojni sportski automobili, bogat dodatni sadržaj poput Tuning festa, nezaobilazni Sexy car wash, probne vožnje te oldtimeri Muzeja automobila Ferdinand Budicki.

Na konferenciji za novinare sudjelovali su Ilija Imbrišić, direktor tvrtke Vocor media i organizator, Erna Žganjar, voditeljica marketinga trgovačkog centra Westgate Shopping City, Nenad Gotlin, voditelj prodaje tvrtke Ruting d.o.o. OC Zagreb te Zoran Obradović, predstavnik tvrtke INA d.d. koja je ujedno i sponzor projekta.

CRO AUTO SHOW je najveća automobilska manifestacija u regiji koja će predstaviti brendove prisutne na hrvatskom tržištu. Na sajmu će biti izloženo oko 150 automobila, a s uključenim dodatnim sadržajima do 250 vozila. Ovim putem bih zahvalio partnerima i svima koji su radili i učinili da ostvarimo ovako veliki projekt. Hvala i pozivam sve da budu dio ovog spektakla!’ – istaknuo je Ilija Imbrišić, direktor tvrtke Vocor media.

Nenad Gotlin, voditelj prodaje tvrtke Ruting predstavio je novu Hondu HR-V koja će na CRO AUTO SHOW-u imati premijerno prikazivanje te pozvao sve da na izložbenom prostoru naprave test vožnju sa vozilima iz ponude. Budite i vi dio spektakla!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. svibanj 2024 07:20