PONUDA

Citroën želi zavladati taxi tržištem u metropoli

Citroën Hrvatska taksistima, odnosno članovima Udruženja Radio Taxi Zagreb, odnedavno nudi posebnu pogodnost kupnje novog Citroëna. Ponuda vrijedi do kraja ove godine

U suradnji sa S-Leasingom, Generali osiguranjem i prodajnim salonom Citroën Savska osmišljena je vrlo privlačna ponuda koja taksistima omogućuje jednostavnu i bezbrižnu kupovinu novog Citroëna. Taksistima se, naime, nudi operativni leasing na 60 mjeseci, bez učešća i jamaca te bez provjere kreditne sposobnosti jer u slučaju da nakon određenog vremena ne budu mogli nastaviti s plaćanjem leasinga, Citroën Hrvatska, koji je ujedno jamac, preuzet će leasing i otkupiti automobil.

Odlični uvjeti

Potrebna dokumentacija koju zainteresirani taksisti moraju imati za sklapanje ugovora samo je osobna iskaznica i obrtnica. Citroën Hrvatska od taksista traži da automobile servisiraju u ovlaštenom servisu te da na vozilima imaju istaknute brandove S-Leasing, Generali osiguranje, Citroën Savska te stilizirani simbol grada Zagreba, a zauzvrat će im tijekom trajanja leasinga svaki mjesec na ime tih marketinških troškova isplatiti do 1150 kuna. Među ostalim, zainteresiranim taksistima nude se posebno opremljeni i modernim turbodizelskim motorima pokretani Citroëni Berlingo, Grand C4 Picasso, C5 i C5 Tourer. Taksisti su u kratkom roku od Citroëna Hrvatske već kupili 10-ak novih automobila.

Vrhunac tek stiže

“Teško je precizirati koliko ćemo još automobila taksistima prodati do kraja godine, no vjerujem da je ovo projekt koji sigurno nije doživio vrhunac te nema razloga da posustane. Također, nema razloga da nemamo permanentnu ponudu za taksiste”, ispričao nam je Tomislav Hršak, komercijalni direktor Citroëna Hrvatske. Iz Udruženja Radio Taxi Zagreb potvrdili su velik interes za Citroënovu ponudu.

“Jako smo zainteresirani za Citroënovu ponudu. To su visokokvalitetni automobili. Bili bismo jako zadovoljni kad bismo imali veći broj novih automobila kako bi se podigao standard taksija u Zagrebu”, rekao je Emir Pašalić, glasnogovornik Radio Taxi Zagreba. Iako je akcija nedavno započela, već se razmatraju mogućnosti proširenja ponude u druge gradove diljem Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 10:24