PARTNERSTVO

Chevrolet sljedećih pet godina sponzorira Manchester United

Manchester United, jedan od najpopularnijih nogometnih klubova na svijetu, potpisao je petogodišnju suradnju s proizvođačem automobila Chevroletom .

Klub koji je osnovan 1978. godina a u svojim vitrinama ima 19 naslova prvaka Engleske, 11 osvojenih FA kupova, tri naslova Lige prvaka, Kup pobjednika kupova, Fifin naslov klupskog svjetskog prvaka, interkontinetalni kup i četiri naslova Kupa engleske lige očito je bio preveliki mamac automobilskom brendu koji je prisutan u 140 zemalja. Richard Arnold, komercijalni direktor Manchester Uniteda, nije skrivao zadovoljstvo potpisanim ugovorom.

- Manchester United ima 659 milijuna navijača i poštovatelja diljem svijeta, pa Chevroletovu najavljenu predanost nogometu i približavanje navijača klubu smatramo uzbudljivim. Ovo je prvi put da smo se udružili s američkim proizvođačem automobila pa se nadamo da će nam ovo partnerstvo omogućiti da povećamo broj naših navijača i u toj zemlji gdje je nogomet još uvijek tek sport u razvoju, izjavio je Arnold.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 10:19