Shutterstock
to se traži

Nema labavo! Tri poze koje će vam pomoći da on zaista ostane tvrd

Savjeti o dobroj erekciji su potrebni mnogima, ma koliko se svi pravili da nije tako

Penis je najtemperamentniji dio muškog tijela ili drugim riječima, vodi svoju politiku. Kad biste htjeli da je uspravan i čvrst tijekom spolne aktivnosti, on odjednom omlohavi. Kad napokon postignete željenu snažnu erekciju, on prebrzo izbaci sjeme. Loše reagira na alkohol, a nerijetko postane velik i vrlo uočljiv u najneprimjerenijim situacijama. Istraživanje objavljeno u časopisu American Journal of Medicine je pokazalo da dobrih 15 posto muškaraca barem povremeno teško postiže erekciju i to u najboljim godinama života, kao i da samo 20 posto muškaraca u dobi između 40 i 59 godina gotovo uvijek može postići zdravu erekciju.

Drugim riječima, savjeti o dobroj erekciji su potrebni mnogima, ma koliko se svi pravili da nije tako. Iako vjerojatno nikada sa stopostotnom sigurnošću nećete moći predvidjeti kako će se u nekom trenutku ponašati vaš penis, ima nekih koraka koje možete poduzeti da onda kad vam bude najpotrebnije ne zakaže.


Isprobajte prsten za penis

Jeste li znali da vam prsten za penis može pomoći da zadržite erekciju? On pomaže da se krv zadrži u tijelu penisa, tamo gdje je i potrebno da erekcija potraje, a sprečava i oblik erektilne disfunkcije kod kojeg krv dolazi u penis, ali teško se tamo zadržava. Postoji više vrsta prstenova za penis, no sve su podjednako učinkovite u održavanju erekcije. Ne samo da će on biti čvršći, već će i orgazam biti intezivniji. Ovaj trik naprosto oduševljava.

S OVIM POZAMA NEĆETE POGRIJEŠITI


1. Kaubojka

Kada ste gore, diktirate brzinu pokreta i kontrolirate pritisak, a tada možete postati i usklađeniji ako i kada on “krene dolje”. Ako je muškarac gore možda si neće moći pomoći. Uz to, muškarac će još više uživati u pogledu na vaše tijelo koje se kreće gore i dole.


2. Misionarski položaj

Nepravedno podcijenjena ova poza idealna je ako vašem muškarcu prijeti erektilna disfunkcija. Penis ulazi pod kutem od 90 stupnjeva. Žena leži na leđima, s nogama ili raširenim ili skupljenim prema grudima ili obavijenim oko muškarca, a što više ona podigne noge, to je penetracija dublja. Još je bolje ako se usklađeno oboje mičete jer će to pojačati stimulaciju klitorisa.


3. Žlica

Općenito je ovo jedna od najintimnijih poza u seksu. Priljubljeni ste jedno uz drugo, a ona je okrenuta leđima, ruke su slobodne za dodatnu međusobnu stimulaciju. Oboje se možete promatrati, na primjer u ogledalu. Muškarca će to dodatno motivirati i omogućiti mu da zadrži erekciju.


VAŽNO!

Ako nemogućnost postizanja i održavanje erekcije do završetka seksualne aktivnosti potraje nekoliko mjeseci postavlja se dijagnoza erektilne disfunkcije i ona se danas može uspješno liječiti.

Linker
05. ožujak 2024 18:23