SHUTTERSTOCK
Živim.hr
Živim.hr
olovku u ruke

Lekcija više! Tek kad ovo savladate možete se nazvati velikim majstorom oralnog seksa

24. rujan 2022.
Svako tijelo je drugačije i ono što ste naučili da nekome pruža zadovoljstvo ne mora predstavljati jednaki užitak nekom drugom

Zadovoljiti ženu oralnim seksom nije uvijek jednostavno. Svako tijelo je drugačije i ono što ste naučili da nekome pruža zadovoljstvo ne mora predstavljati jednaki užitak nekom drugom. Čak ni ono što vas može dovesti do vrhunca u oralnom seksu (ako ste žena) nekoj drugoj ženi ne mora biti jednako uzbudljivo.

Pretjerano stimuliranje klitorisa, prejako grickanje vanjskih i/ili unutarnjih usana ili, primjerice, mlataranje jezikom bez ‘plana i programa‘ kao da sutra ne postoji, zna ubiti seksualnu želju čak i kod onih ‘najnabrijanijih‘.

I dok je najbolji mogući savjet da uvijek pitate partnericu za upute, mi smo ipak malo proučili savjete seksualnih eksperta. Tko zna, možda ste i vi stručnjak, ali lekcija više nikome neće naškoditi...


Krenite polako

Ne moramo crtati, zar ne? Ako se netko već izgubio, ono što želimo reći jest da ne navalite odmah na klitoris. Dražite svoju partnericu, ljubite je oko vagine, bedara, grudi… Polako je napaljujte…

Jezikom dodirnite klitoris i odmah se povucite.

Mnogi ne vole razgovor tijekom seksa, ali zato postoje drugi signali koji će pokazati uživa li u nekom pokretu. Neka vas povuče za kosu kad joj baš taj ‘lic‘ bude odgovarao. Nemojte zaboraviti ni na komplimente, žene će to dodatno napaliti, kažu seks eksperti.

Uzmite vremena, ne mora sve ići na brzinu. Mnoge žene vole kad stvari idu polako. Nemojte odmah zariti jezik.

S rukom nježno pritisnite njenu stidnu kost - to može biti nevjerojatno dobro.

image
SHUTTERSTOCK

Abeceda

Kada krenete s lizanjem klitorisa, možete laganim pokretima oblikovati slova abecede, ili jednostavno radite kružne pokrete, ali uzmite u obzir da je centar svega upravo klitoris.

Radite to polako, i kako ubrzavate, osluškujte njene reakcije. Slobodno usišite klitoris, ali ga nemojte grickati. Vrlo je osjetljiv, i žene to ne preferiraju. Osim ako vas ona to zatraži. Stimulacija klitorisa koja dovodi do orgazma treba biti ritmična i u nekoj mjeri ujednačena kako bi uopće došlo do vrhunca.

Dodatno je stimulirajte ulaskom prstiju u vaginu. Opet napominjemo, nemojte stavljati u petu brzinu. Kombinacija prstiju i jezika, ako je dobro izvedena, može ženi priuštiti i klitoralni, ali i vaginalni orgazam.

Kad partnerica doživi orgazam, klitoris je jako osjetljiv, tako da se nastavak stimulacije ne preporučuje. Ako ona ipak želi još, e onda navalite.

Teme
Linker
17. studeni 2022 10:03