POPULARNI EVENT

U Zagrebu se održava Drip Day, mini festival tenisica i ulične mode, posjetitelje očekuje i bogat DJ program

Na ovom jedinstvenom mini festivalu posjetitelji će imati priliku vidjeti i kupiti rijetke i tražene modele tenisica

U nedjelju točno u podne počinje ZAGREB DRIP DAY, festival tenisica i ulične mode! Neki od najtraženijih i teško dostupnih modela tenisica, neki od najoriginalniji hrvatskih streetwear brandova,, rijetki vintage odjevni predmeti, te vrhunski DJ program očekuju vas na ZAGREB DRIP DAY-u, specijalnom cjelodnevnom pop up eventu koji se održava ove nedjelje u zagrebačkom Petom Kupe-u.

Na ovom jedinstvenom mini festivalu posjetitelji će imati priliku vidjeti i kupiti rijetke i tražene modele tenisica koje će predstaviti reselleri i kolekcionari iz cijele Hrvatske, a event će predstavit i domaće streetwear i sportske brendove Burek, Zagreb Social Club, MadreXPadre, Tire Calligraphy, TDKM, Shoe Clinique, Banana Confidential, Infobip o kojima se priča i koji će za ovaj poseban event svi biti dostupni na jednom mjestu.

Cijeli događaj prati i vrhunski muzički program jer će se tokom dana na Converse DJ Booth pozornici izmjenjivati čak 8 hrvatskih DJ-a. Poseban gost eventa je Edson Sabajo, osnivač i tvorac svjetski poznatog amsterdamskog streetwear brenda PATTA, koji je etablirao svoj status nagrađivanim i slavljenim suradnjama s najvećim sportskim i modnim tvtkama današnjice.

image

Edson Sabajo

Edson je za službeni after party DRIP DAY-a pripremio poseban DJ set, isključivo s vinila iz svoje ogromne kolekcije, koje donosi sa sobom za ovu priliku. Uz njega će nastupiti i rezidenti Bizzo i Phat Phillie.

ZAGREB DRIP DAY počinje točno u podne,u nedjelju 11.12. u zagrebačkom Petom Kupeu. Karte u pretprodaji možete kupiti preko ENTRIO-a ili na ulazu Petog Kupe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 17:16