TO JE ŠEFICA!

Veliko srce šefice iz Hercegovine, radnici poklonila novi Mercedes: ‘Ona je bila uz mene kad nisam imala ništa‘

Vlasnica fitness centar iz Gruda nagradila je svoju vrijednu radnicu skupocjenom jurilicom koja ju je s mašnom dočekala ispred kuće

Ilustracija

 Afp

Kad je vlasnik firme zadovoljan svojim radnikom, dâ mu veću plaću, dulji godišnji, možda čak i kakvo putovanje. A ako je zaista jako zadovoljan - pokloni mu novi crveni Mercedes.

A svojom radnicom Dražanom Palac iz Gruda baš je toliko bila zadovoljna lijana Bodlović, vlasnica fitness centra ‘Fitness Anny‘, pa ju je iznenadila novom jurilicom koja ju je, s velikom mašnom, dočekala ispred kuće.

‘Draža je netko tko je bio uz mene kad nisam imala ništa. Skupa smo bile čistačice, bila je moja klijentica, moj radnik i moj prijatelj. Mogla sam je nazvati u ponoć i računati na nju. Ona je jedna neiskvarena ljudina, netko tko je uvijek uz mene i vraća mi vjeru da još uvijek ima dobrih ljudi, iskreno dobrih. Sretna sam što mogu biti njen prijatelj i što je uz mene. Znala bi onako skromno spomenuti kako joj je upravo ovaj automobil želja i kako će si ga jednom kupiti. Odlučila sam joj ga pokloniti u znak zahvale za sve što ona daje meni. I vjerujte, koliko god da je Draža bila sretna ja sam još sretnija kad sam vidjela njene iskrene suze radosnice i kad me zagrlila srcem. Sreća se zaista umnaža djeljenjem! Auto je ništa u usporedbi s neprocjenjivim darom ljudi kao što je moja Draža. Želim joj puno sretno prijeđenih kilometara uz poruku da ću uvijek biti tu za nju, baš kao što je i ona za mene‘, kazala je za hercegovina.info lijana Bodlović.

Dražana je zbog poklona bila posve izvan sebe od sreće.

‘To je meni stvarno bio šok. Nisam ništa očekivala i tu je bio umiješan moj momak koji je sve s njima spremao, a ja nisam baš ništa očekivala. Oni su meni rekli da će mene momak kao zaručiti i da će tu biti iznenađenje kod Novog života gdje mi inače treniramo. Ja kad sam došla uopće nisam vidjela auto nego ekipu, prvo sam njih ugledala. Onda sam vidjela automobil koji mi je san snova i želim ga već 7-8 godina kupiti, meni je to san snova‘, kazala je u razgovoru Dražana Palac, nova vlasnica novog Mercedesa.

‘Ni u jednom slučaju nisam posumnjala da mi prave neko iznenađenje. Ni u najluđim snovima, ni 0,1 posto‘, kaže Dražana Palac koja već šest godina radi u Ilijaninom fitness centru.

‘Mi se znamo sad već dosta dugo. Kad je ona krenula s projektom, ja sam u nje išla na treninge i onda se njoj svidio moj način rada pa mi je ponudila da budem fitness trenerica u klubu‘, kaže presretna Dražana, piše hercegovina.info.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. lipanj 2024 16:53