PONOSNA PRVA DAMA

Uvijek otmjena Brigitte nije mogla prikriti emocije, Macron zaneseno poljubio ruku egipatske operne dive

‘Prepuna sam emocija, a ovo je takva velika čast da se samo nadam da će biti vrijedno svega toga‘ - poručila je Brigitte Macron

Brigitte i Emmanuel Macron, egipatska operna pjevačica

 Profimedia/AFP

U pozadini je svirala 'Oda radosti', a u prvom su planu bili emotivna Brigitte Macron i njezin suprug Emmanuel Macron, pobjednik predsjedničkih izbora u Francuskoj.

Macronovi će tako idućih pet godina i dalje boraviti u Elizejskoj palači, na radost brojnih okupljenih simpatizera koji su im iskazali podršku i poklonili pljesak. Koliko je ponosna i sretna zbog suprugove pobjede, Brigitte Macron istaknula je u izjavi za francusku televiziju France 2.

image

Emmanuel Macron i Brigitte Macron

Bertrand Guay/AFP
image

Emmanuel Macron i Brigitte Macron

Bertrand Guay/AFP

"Francuska je najljepša zemlja na svijetu, no problem je što sami toga nismo uvijek svjesni. Prepuna sam emocija, a ovo je takva velika čast da se samo nadam da će biti vrijedno svega toga. Imam povjerenja u svog supruga jer on ima viziju za ovu zemlju i uvjerena sam da će napraviti sve da to i ostvari", rekla je Brigitte, koja je oduševila i svojim elegantnim, tamnoplavim outfitom.

image

Emmanuel Macron i Brigitte Macron

Ludovic Marin/AFP
image

Emmanuel Macron i Brigitte Macron

Ludovic Marin/AFP

“Svi želimo da se stvari promijene. Znam da to možemo i znam da smo izvanredni. Proživjela sam njegovih pet godina rada i znam kamo želi ići. Imam ogromno povjerenje u njega", dodala je ponosna prva dama Francuske, prenosi britanski Express.

Emmanuel Macron u jednom je trenutku, ponesen emocijama, poljubio ruku egipatske operne pjevačice Farrah El Dibany.

image

Emmanuel Macron poljubio je ruku egipatskoj opernoj pjevačici Farrah El Dibany

Thomas Coex/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 10:51