OBRANA HUMOROM

Urnebesni komentari nakon potresa samo se nižu: ‘Ja mislio komšija ‘udara‘ u gospođu‘, ‘Čak nas je probudio‘

‘Dobro jutro, radni narode Crne Gore. Dosta ste spavali do podne, vrijeme je da se budite puno ranije‘

Potres

 /Emsc

U ranim jutarnjim satima, u 4 sata i 6 minuta, Crnu Goru je pogodio snažan potres, a osjetio se diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

I dok mnogi komentiraju kako je bio dug i snažan i kako ih je probudio, između više od 2700 komentara na aplikaciji Euromediteranskog seizmološkog centra našlo se nekih vrlo smiješnih, a najviše je bilo onih koji su se našalili s crnogorskom lijenosti o kojoj se stereotipno govori.

"A vidi ovo, cijela se Juga probudila da prokomentira prije nego mi u Crnoj Gori, gdje je i bio potres. Javljamo sutra jesmo li svi na broju. Ostajte nam dobro!", bio je jedan od prvih, a onda su se samo nizali:

"Malo duže trajao od zadnjeg seksa", "Herceg Bosna se odvaja!!!", "Zaspao na Ivanici, probudio se u Dubrovniku. Utrostručila mi se cijena kvadrata", "Ja mislio komšija udara u gospođu", "Čak nas je probudio", "Dobro jutro, radni narode Crne Gore. Dosta ste spavali do podne, vrijeme je da se budite puno ranije", "Uspjelo me probuditi i treslo sigurno desetak sekundi. Nadam se da si okej, Selma".

Kako su izvijestili iz Seizmološke službe RH, magnituda potresa bila je 5.6, 56 kilometra Sjeveroistočno od Dubrovnika. Intenzitet u epicentru procijenjen iz magnitude iznosio je VII (sedam) stupnjeva EMS.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 01:32