RAZGOVARALI SU

Uplakana Ukrajinka, zbog koje je Britanac ostavio ženu i djecu, pakira kofere i vraća se natrag: ‘Ne želi me više‘

Vezu su započeli samo 10 dana nakon što se ona uselila u njegovu kuću koju je dijelio s tadašnjom partnericom i dvoje djece

Sofija Karkadim

 Instagram

Sofia Karkadim (22), izbjeglica iz Ukrajine koja je stigla u Veliku Britaniju i zaljubila se u zauzetog muškarca koji joj je ponudio smještaj, sada pakira stvari i vraća se natrag u Ukrajinu. Razlog tome je, naime, taj što ju je Tony Garnett, koji je zbog nje ostavio partnericu i dvoje djece, sada također ostavio i odbija se pomiriti s njom.

Poručio joj je da ‘nema šanse da će ikada više biti par i da želi nastaviti sa svojim životom‘, prenosi Daily Mail. Bivši ljubavnici sada su prvi put razgovarali otkako je Sofiju uhitila policija nakon jedne pijane svađe tijekom koje je zabila kuhinjski nož u zid, a Tony donio odluku o prekidu turbulentne veze.

Zajedno su bili četiri mjeseca, a vezu su započeli samo 10 dana nakon što se ona uselila u njegovu obiteljsku kuću koju je dijelio sa svojom tadašnjom partnericom Lornom i njihovo dvoje djece. Sada je otkriveno i da Sofijina majka želi da se njezina kći vrati u Ukrajinu.

image

Tony Garnett i Sofija

Facebook

"U ljubavi svatko ima svoju sudbinu. Prvo nam nije bilo drago, ali je rekla da te voli i da je to ozbiljna veza. Ali sada je gotovo. Voljeli bismo da se vrati kući", rekla je njezina majka Katerina Tonyju Garnettu.

Sofija je do sada već dva puta bila uhićena, a policija joj je izdala upozorenje da se ne približava i ne stupa u kontakt s bivšim ljubavnikom. No, Tony ju je pristao nazvati nakon što je čula da konstantno plače otkako se nalazi u privremenom smještaju dok MUP i ukrajinski dužnosnici odlučuju o njezinoj daljnjoj sudbini.

"Nisam bez srca. Baš mi ju je žao. Ali vezama dođe kraj i ova je gotova. Nadam se da ćemo moći biti prijatelji kad se sva ova histerija stiša. Sinoć sam razgovarao s njom i rekao joj da nema nikakve šanse da ponovno budemo zajedno. Ponekad moraš biti okrutan da bi bio ljubazan. Bit će joj puno bolje u Ukrajini, a ako uđe u novu vezu, neka joj je sa srećom", poručio je Garnett, prenosi Daily Mail.

Sofija pak tvrdi da neće odustati od Tonyja, unatoč tome što ju je odbio. "Drago mi je što mi se opet obraća. Nisam htjela prekinuti preko poruke koju mi je poslao", rekla je Sofija dok su joj se suze slijevale niz obraze.

image

Sofija Karkadim

Instagram

"Ovo mi je jako teško razdoblje jer ga jako volim. Ne mogu ga pustiti tako lako i izgubljena sam ovdje bez prijatelja ili obitelji. Rekla sam mu da više nikada neću piti i da bismo mogli živjeti sretno zajedno ako mi samo još jednom da šansu. Ali on to odbija i sad ne znam što ću dalje. Možda ću se morati vratiti u Ukrajinu jer ne mogu još dugo ovako živjeti. Moja me obitelj želi natrag. Tony mi je to sinoć rekao. Ali ne znam kakva će mi biti budućnost jer je moja zemlja u ratu i tamo bi se stvari mogle pogoršati. Otkrila sam da je Engleska tako lijepo mjesto s dragim ljudima. Ovdje se osjećam sigurno. Ali još sam se bolje osjećala kad sam bila s Tonyjem", priznala je potresena Ukrajinka.

Također je otkrila da joj se javio jedan milijunaš iz Londona putem društvenih mreža te joj ponudio smještaj i teretanu u kojoj bi mogla vježbati.

"Ja ne poznajem tog čovjeka. To mi je sve zvučalo prečudno. Rekao mi je da je milijunaš. Ali meni to ništa ne znači. Tony je vrijedan milijune", rekla je Sofija.

Tony je također priznao da mu se brojne žene javljaju sa svojim ponudama putem društvenih mreža, a među njima su se našle i dva modela iz Dublina i jedna tattoo majstorica iz Yorkshirea.

"Trebam vremena za sebe. Mislio sam da ću oženiti Sofiju, ali to je sada propalo. Teško mi je jer nisam mogao raditi, a sada kada imam javni profil, teško mi je obavljati posao zaštitara. Bio sam na televiziji, u novinama i na naslovnicama časopisa. Ljudi koji rade u sigurnosnom sektoru moraju biti pognute glave, a ja to sada ne mogu. Treba mi mira i želim vidjeti svoje kćeri ako mi to sud dopusti nakon Lornine zabrane", dodao je Tony.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 03:32