PRISLINO SLIJETANJE

Turski putnički zrakoplov Boeing morao prisilno sletiti u Beograd

Boeing 727-800 Sun Expressa sa 117 putnika, na liniji Frankfurt-Izmir, sletio je na aerodrom Nikola Tesla jer je putnica imala problema s krvim tlakom
 luftfahrt.net

BEOGRAD - Zrakoplov u vlasništvu turske aviokompanije Sun Express jučer je prisilno sletio u beogradsku zračnu luku Nikola Tesla, javlja RTS.

Boeing 727-800 sa 117 putnika, na liniji Frankfurt-Izmir, na iznenadno je slijetanje bio prisiljen zbog problema s pritiskom u putničkoj kabini što je izazvalo zdravstvene probleme kod jedne putnice. Ozlijeđenih u incidentu nema, kao ni oštećenja zrakoplova, a nesretna je putnica odmah po slijetanju prevezena u bolnicu gdje joj je utvrđen iznimno visok krvi tlak.

- Na zahtjev turske posade, zrakoplov je prisilno sletio u zračnu luku Nikola Tesla u 20,55 sati. Sve su nadležne službe, uključujući i medicinsku, pravovremeno reagirale i poduzele sve mjere predviđene međunarodnim propisima i standardima za slučaj neočekivanog slijetanja - objasnila je glasnogovornica beogradske zračne luke, Katarina Bjelanović.

Dodala je i kako je putnica lošijeg zdravstvenog stanja iznesena iz zrakoplova te joj je nakon pružanja prve pomoći u medicinskom odjelu aerodroma prevezena na Hitnu službu.

Zrakoplov je s ostalim putnicima nastavio put prema Izmiru u 22,38 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 16:38