ODRED ZA NEČISTOĆU

Studentica objavila šokantne snimke iz stana, pokazala kako izgleda njen život s cimericama: ‘Smučio mi se život!‘

Studentica navodi i da su cimerice vikale na nju kada se začepio odvod u sudoperu, iako su same krive za to

Ilustrativna fotografija

 Lay Hong Koh/Panthermedia/Profimedia/Lay Hong Koh/panthermedia/profimedia

Na TikToku je jedna djevojka iz Srbije objavila kompilaciju fotografija koje prikazuju njezina iskustva s cimericama s kojima, sudeći po tagovima ispod objave, stanuje u studentskom domu, prenosi Slobodna Dalmacija.

Higijena njezinih cimerica nije na zavidnoj razini. Tako se vidi sudoper prepun prljavštine koj je začepila slivnik. Tu je i odvratno prljava kada u kojoj je, kako navodi, njezina cimerica prala svoje cipele i ostavila je tako ne očistivši za sobom.

Objava počinje tekstom "život s cimericama", a u galeriji fotografija studentica navodi i da su one vikale na nju kada se začepio odvod u sudoperu, iako su same krive za to.

Također, kako navodi, ne znaju uključiti perilicu posuđa prepunu prljavih tanjura.

Tu su i vlasi kose zatečene u umivaoniku i kadi, prljav štednjak, toster, posuđe sa zakorenom prljavštinom... A od urednog i čistog doma dijeli ih samo jednostavna odluka da ga održavaju takvim.

Također, studentica je objavila i snimku ovog prizora:

@barbaara_d Replying to @Милица Part 2 cimerki:) Vlogovale smo drugarica i ja jedna drugoj kad izneverujemo ??? #cimerke #studenti #studentskidom #studentskizivot ♬ original sound - Barbz

Ubrzo su se ispod objave nanizali komentari šokiranih korisnika.

"Sram me jer sam žensko", "Smučio mi se život upravo", "Joj, pa zaraze, brate, jel‘ ste lude", "Jedini razlog zbog kojeg ne želim imati cimericu, fuj",, "Ja u takvom svinjcu ne bih ni dana ostala", "Bože sačuvaj"...

"Razlog zašto sam počela raditi dok sam studirala i zašto sam se iselila iz stana koji sam dijelila s cimericom. Prljavuše....", navela je jedna korisnica.

Neki su istaknuli da imaju isti problem, drugi su tražili da vide još takvih videa i fotografija... - piše beogradski Kurir, prenosi Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 01:06