ČUVALA IH DADILJA

Strava u Teksasu: Tri maloljetne curice nestale iz doma, pronađene mrtve u obližnjem jezeru

Policija je fokusirala potragu oko jezera nakon što je par cipela i neka odjeća pronađena u vodi i pokraj jezera.

Majka Shommaonique Oliver sa svojom djecom među kojima su i preminule curice

 Facebook

Tri maloljetne sestre, od kojih najstarija ima tek devet godina, pronađene su mrtve u jezeru nakon što je prijavljen njihov nestanak iz obiteljskog doma u Teksasu gdje ih je čuvala obiteljska prijateljica, prenosi Daily Mail.

Nestanak Zi’Ariel Robinson Oliver (9), A‘Miyah Hughes (8), i Te‘Mari Robinson Oliver (5) prijavljen je u petak navečer oko 22 sata iz kuće u Atlanti, nakon čega je pokrenuta velika potraga za djevojčicama.

Obiteljska prijateljica čuvala je curice, ali i njihove sestre, dok je majka Shommaonique Oliver (28) bila na poslu. Nestanak curica odmah je prijavljen na broj 911.

Policija je fokusirala potragu oko jezera nakon što je par cipela i neka odjeća pronađena u vodi i pokraj jezera.

Oko 2 sata u noći potvrđeno je da su beživotna tijela curica pronađena u jezeru.

Ronioci su lociralo tijela curica u privatnom jezeru.Na napuštenom posjedu također je pronađen dječji bicikl, no nije jasno je li pripadao djevojčicama. Uzrok smrti zasad nije poznat, a tijela su poslana na obdukciju.

Policija zasad nikoga ne dovodi u vezu sa smrću nedužnih curica. Također, još nije razjašnjeno što su djevojčice radile kod jezera.

- Ne mogu riječima opisati kako se osjećam. Ovo je veliki šok za mene. Srećom, obitelj je uz mene i drugih troje djece. Znam da moram biti snažna zbog njih. Sada me trebaju više nego ikad, napisala je na društvenim mrežama shrvana majka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 03:29