PREOKRET U ISTRAZI

Procurili novi detalji: Na autu kojim je pregažena Danka Ilić (2) nije pronađen njezin DNK!

Do sada je izvještačeno preko 400 tragova koji su pronađeni u službenom vozilu JKP ‘Vodovod‘

Danka Ilić (lijevo); Srđan Janković i Dejan Dragijević (desno)

 Ranko Šuvar/Cropix

Skoro punih mjesec dana stotine policajaca i vatrogasaca pretraživali su okolicu Bora u potrazi za tijelom dvogodišnje Danke Ilić koja je nestala 26. ožujka u Banjskom polju iz dvorišta obiteljske kuće, a zbog čijeg ubojstva su uhićeni radnici JKP "Vodovod" Srđan Janković i Dejan Dragijević.

Istraga protiv osumnjičenih je u tijeku, a kako Nova.rs saznaje, ovih dana su u Više javno tužiteljstvo u Zaječaru pristigla nova DNK vještačenja, a zasad nisu pronađeni biološki tragovi dvogodišnjeg djeteta.

Do sada je izvještačeno preko 400 tragova koji su pronađeni u službenom vozilu JKP „Vodovod“ za koje se sumnja da su Dejan Dragijević i Srđan Janković koristili prilikom izvršenja krivičnog djela, a prije nekoliko dana u tužiteljstvo su stigli rezultati novih vještačenja.

- Izuzeto je preko 500 tragova iz unutrašnjosti službenog automobila JKP „Vodovod“ u Boru, kao i tragovi s vanjske strane automobila. Do sada su vještačenja pokazala da se ni na jednom tragu ne nalazi DNK Danke Ilić, kako u samom automobilu, tako i na vanjskim dijelovima vozila“, saznaje Nova.rs u Višem javnom tužiteljstvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 16:28