KRAJ SAPUNICE

Fatalna Ukrajinka se vratila kući: ‘Nadam se da će se Tony predomisliti, volim ga‘

‘Sretan sam što je Sofiia napokon u tom avionu i što me neće stalno zivkati ili mi se iznenada pojaviti na vratima‘, rekao je Tony

Tony Garnett i Sofiia Karkadim

 Facebook

Ukrajinka koju je nedavno ostavio njezin britanski ljubavnik, nakon što je zbog nje napustio ženu i dvoje djece, vratila se u svoju ratom razorenu zemlju, piše Daily Mail.

Sofiia Karkadim (22), još uvijek nesretna zbog prekida veze s Tonyjem Garnettom (30), ukrcala se na avion iz Manchestera za Poljsku, odakle će nastaviti put za Ukrajinu.

Karkadim i Garnett viđeni su zajedno na aerodromu nakon što ju je on optužio da je nasilna, stalno pije i prijeti mu nožem zbog čega je prekinuo njihovu četveromjesečnu vezu. Slike pogledajte OVDJE.

Sofiia kaže kako se još uvijek nada da će se Tony predomisliti.

‘Kupila sam povratnu kartu jer je koštala svega nekoliko funti više od one u jednom smjeru. Ako se Tony predomisli, mogu se vratiti i stvarno se nadam da će to učiniti. Za mene ne postoji drugi muškarac i zamolila sam ga da, ako je ikako moguće, ne viđa druge žene. Možda možemo riješiti naše probleme. Možemo razgovarati u budućnosti. Volim Tonyja više nego se riječima može opisati. Rekla sam mu da mi je žao što sam ga povrijedila‘, kazala je Sofiia.

‘Žao mi je zbog svega što se dogodilo i znam koliko je Tony napravio za mene. Jako bih željela da se predomisli‘, rekla je i dodala kako se ipak veseli što će vidjeti svoju obitelj, posebno baku koja je nedavno proslavila rođendan.

‘Kupila sam joj dar i jedva je čekam zagrliti.‘

Planirali vjenčanje

Sada bivši ljubavnici, započeli su svoju aferu 10 dana nakon što je Sofiia kao izbjeglica uselila u dom koji su do tada dijelili Tony i njegova supruga Lorna Garnett s djecom. Sofiia je pobjegla kad je u Ukrajini počeo rat.

Tony i Sofiia priznali su da su se zaljubili i uskoro iselili uz kuće koju je Tony dijelio sa suprugom te kratko živjeli s njegovim roditeljima, a nakon toga unajmili zasebnu kuću.

U početku su bili vrlo sretni i planirali su zajedničku budućnost i vjenčanje.

Međutim, ljubav je počela jenjavati nakon nekoliko žučnih svađi potaknutim jakim pivom i kratkim fitiljem.

Sofiia je kazala kako se teško mirila s tim da s Tonyjem zbog njegove vazektomije neće moći imati djecu, te da on već ima djecu iz prvog braka o kojima jako lijepo govori.

‘Njezina viza je istjecala i ona je rekla da će aplicirati za novu. To je u redu, što se mene tiče, sve dok mi se više ne pojavljuje pred očima. Policija ju je već dva puta uhitila zbog nasilnog ponašanja. Jednom je banula u kuću mojih prijatelja gdje sam bio na večeri i lupala je po vratima. Ne znam kako je doznala da sam tamo. Ispričao sam se prijateljima i vratio je u hotel u koji ju je smjestila policija. Upozorio sam je da će, ako bude ponovno uhićena, dobiti policijski dosje i više neće smjeti ući u zemlju. Ona mora shvatiti pravila zakona kao i pravila prekida. Ona i ja smo gotovi‘, kazao je Tony.

‘Znam da to zvuči hladno, ali ja moram nastaviti sa svojim životom. Moram ponovno moći viđati svoje kćeri nakon što mi ukinu odredbu o mogućem zlostavljanju što će se, nadam se, dogoditi u četvrtak. Otkako sam prije pet mjeseci napustio Lornu i djecu, moj život je kao lunapark. Potpuno ludo‘, priznao je.

‘U jednom sam trenu doista poželio oženiti Sofiiju, no onda je ona počela jako puno piti. Mislim da joj je podsvjesno nedostajala njezina obitelj. Znam da i ona nedostaje njima. Rekla mi je to njezina majka. Nadam se da će u Ukrajini biti na sigurnom. No ako se vrati i započne vezu s nekim drugim, meni to ne smeta. No ona mora izbaciti iz glave da ćemo ponovno biti par. To se neće dogodit!

Garnett dodaje i kako mu mnogo žena na Instagramu šalje ljubavne poruke otkako je čitava afera s Ukrajinkom dospjela u javnost.

‘Ljudi možda misle da sam nekakav kučkin sin koji ne brine o ničemu, ali ja sam daleko od toga. Sofiiji sam pokušao pomoći tijekom ovog prekida. S njom je ponekad lako razgovarati, a ponekad je pakao. S njom nema sredine. Čini se da ona nema nikakav filter. Sada sam sretan što je ona napokon u tom avionu i što me neće stalno zivkati ili mi se iznenada pojaviti na vratima‘, kazao je i dodao kako ne planira tako skoro ponovno ući s nekim u vezu.

‘Ne mogu spavati ni sam sa sobom, a kamoli s nekim drugim. Sada trebam neko vrijeme koje mogu provesti sa svojim kćerima. Stvarno mi nedostaju. One su i jedan od razloga što se raspala moja veza sa Sofiijom. Njoj se nije sviđalo kad sam govorio o njima. No one su meni na prvom mjestu‘, kazao je Tony.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 06:37