FRAJERI JE OPSJEDAJU

‘Da, imam 52 godine i znam da sam bomba, ali poruke kakve dobivam... Pa to je Divlji zapad!‘

Još kao vrlo mlada žena Patsy Mennuti odlučila je ostati sama i imati samo niz veza u životu, umjesto jedne dugotrajne

Patsy Mennuti

 Screenshot/TikTok

Patsy Mennuti iz Fort Lauderdalea, obalnog grada u američkoj saveznoj državi Floridi, jako je ponosna na svoje veze s mlađim muškarcima, a na TikToku samu sebe naziva "Hellacougar".

Ova 52-godišnja trenerica transformacije i joge sad je otkrila i što joj sve muškarci pišu u privatnim porukama na društvenim mrežama.

- Jedan muškarac na Snapchatu mi je poslao video svoje stražnjice kako bi mi pokazao uraslu dlaku! Moj inboks je pravi Divlji zapad! - otkrila je Patsy, koja na društvenim mrežama ima oko 263.100 pratitelja.

Dodala je i kako mnoge njezine pratitelje zanima "kakav život vodi kao puma u 50-ima".

- Stalno me pitaju: ‘Hellacougar, kako je danas biti puma‘ - rekla je u nedavno objavljenoj snimci.

Mennuti je na svojoj web stranici objasnila kako je odgajana u strogoj katoličkoj obitelji, gdje su joj često govorili da je "opaka/zla/pokvarena", zbog čega je, tvrdi, razvila poremećaj prehrane, a borila se i s depresijom te suicidalnim mislima.

Na putu oporavka počela se zanimati za osobni razvoj, a još kao vrlo mlada žena odlučila je, kaže, ostati sama i imati samo niz veza u životu, umjesto jedne dugotrajne.

Na svom TikTok profilu 52-godišnjakinja ima vjerne obožavatelje koji je ohrabruju i neprestano joj daju komplimente na račun njezina izgleda.

- Volim pume! Koji je tvoj Snap? Naprijed, curo! Prekrasna si! Besprijekorna! - samo su neki od komentara na njezinu profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 01:47