MORALI IZAĆI

Autobus s Vučićem, Dodikom i Piksijem zaglavio u blatu: ‘Teški smo, Dragane, što da ti kažem... Ja po kilaži, ti kao čovjek‘

Predsjednik Srbije, predsjednik Republike Srpske i izbornik reprezentacije ostali su ukopani u blatu pa su morali izaći...

Milorad Dodik i Aleksandar Vučić

 Milos Miskov/betaphoto/Sipa Press/Profimedia/Milos Miskov/betaphoto/sipa Press/profimedia

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas je polagao kamen temeljac povodom početka izgradnje Nacionalnog stadiona. Tom je prilikom reagirao i na poruku američkog State Departmenta povodom imenovanja Aleksandra Vulina i Nenada Popovića, ljudi s crne liste SAD-a, na ministarske pozicije.

„Pa dobro, i Milorad Dodik je pod sankcijama SAD-a i evo ga pokraj mene. Evo, družimo se. Jednom tjedno popijemo, on čašu rakije, ja čašu vina i što s tim? To za nas nije lijepa vijest, ja se nadam da ćemo imati dobre odnose s našim američkim partnerima. Izuzetno je važno da imamo dobre odnose. Nisam sretan zbog njihove reakcije, ali Vladu Srbije biraju građani Srbije. Što to znači? Kad protiv nekog uvedu sankcije mi bi trebali ponizno spustiti glavu i reći: ‘Da, hvala vam što ste nas obavijestili tko ne smije ništa biti.‘ Pa, predsjednika Dodika je birao narod i ja poštujem volju naroda kao što i ovdje poštujem volju onih koji su izabrani“, naveo je Vučić reagirajući na raniju poruku iz State departmenta, prenosi Nova.rs.

image

Vulin i Aleksandar Vučić

Profimedia/

Međutim, njegov je obilazak nakratko prekinut jer se autobus u kojem su se nalazili predsjednik Srbije, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, ministri, izbornik reprezentacije Dragan Stojković Piksi i brojni drugi - zaglavio u blatu.

„Moramo u drugi autobus, s obzirom na to da se ovaj zaglavio u blatu. Teški smo, Dragane, što da ti kažem... Ja po kilaži, Dragan ovako kao čovjek, ali svakako smo teški. Znaš li koliko smo vode bacili i opet nam to nije pomoglo, mi se zaglavili", rekao je Vučić, prenosi Nova.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 21:43