NOVO PRIOPĆENJE

OSOBNE I VOZAČKE SE U HITNIM SLUČAJEVIMA MOGU IZVADITI JEDINO U HEINZELOVOJ Policija: Po te dokumente više ne idete u Petrinjsku

Arhiva
 Goran Mehkek / CROPIX

Izdavanje osobnih iskaznica u opravdanim i iznimno žurnim slučajevima te izdavanje vozačkih dozvola u profesionalne svrhe, od sutra građani Zagreba mogu obaviti jedino u Heinzelovoj 98.

Upravni poslovi koje su do sada građani obavljali u PU zagrebačkoj u Petrinjskoj 30, te VI. policijskoj postaji Novi Zagreb i II. Policijskoj postaji Črnomerec od danas do daljnjega ne rade sa strankama.

No za inicijalno navedene žurne slučajeve svakodnevno je otvorena opcija u Heinzelovoj kao i u policijskim policijskim postajama na području zagrebačke županije (Sesvete, Velika Gorica, Zaprešić, Dugo Selo, Jastrebarsko, Samobor, Sveti Ivan Zelina, Vrbovec i Ivanić Grad).

- Dodatne upite građani mogu dostaviti na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nas kontaktirati na broj telefona 01/6333 343 - priopćili su iz zagrebačke policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:26