NEĆE IĆI JEDAN PROTIV DRUGOG

VIDEO: VELIKO POMIRENJE PERNARA I SINČIĆA 'Plenković, bankari i tajna društva htjeli bi da se na osobnoj razini glođemo do sudnjeg dana, međutim...'

 
Ivan Pernar i Ivan Vilibor Sinčić
 Screenshot / FACEBOOK

Nakon što je u lipnju prošle godine napustio Živi zid i osnovao vlastitu stranku - Stranku Ivana Pernara (SIP) - Ivan Pernar u subotu je objavio kako će opet surađivati s Ivanom Viliborom Sinčićem. Donedavno posvađani dvojac sve je objasnio i prenosio na Facebooku.

- Sretan sam da smo danas ovdje zajedno, jer zajedno smo zapravo trebali biti svo ovo vrijeme. Žao mi je što smo se razišli u jednom trenutku našeg političkog puta, ali isto tako sam sretan što smo se danas opet spojili.

Ono što bi Plenković, bankari i tajna društva htjeli je da se Ivan Vilibor i ja na osobnoj razini glođemo do sudnjeg dana i da ne dođe do pomirenja, međutim, ovom prilikom želim razočarati sve one koji su očekivali da ćemo ići jedan protiv drugog na izbore.

Današnjim danom otvaramo novo poglavlje, ne samo u odnosima među nama, već i općenito na političkoj sceni - rekao je Pernar.

- Drago mi je da si shvatio da taj neki obračun na osobnoj razini ne vodi nikamo. Ja prihvaćam tvoju ispriku, bilo je grešaka na obje strane...

Hrvatska jednostavno nema vremena, čeka nas jako teška jesen - nezaposlenost, blokade, ovrhe, deložacije - i bilo kakav sukob baca u vodu sav naš dugogodišnji rad, a to se ne smije dozvoliti. Ja ti pružam ruku i prihvaćam da budeš dio platforme Dosta pljačke - izjavio je Sinčić u Facebook Liveu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 17:27