O ČEMU SE RADI?

VIDEO Majstor bezbrižno hoda posred Jadranskog mosta, auti mu trube, ljudi masovno zovu policiju!

Kako se muškarac nije obazirao na trubljenje, mnogi su vozači odlučili nazvati policiju da ih obavijeste o neobičnom slučaju

Šetnja Jadranskim mostom

 Snimio čitatelj

Mladić mokar do gole kože s ruksakom na leđima i vrećicama u obje ruke šokirao je vozače ovog kišnog nedjeljnog jutra na novozagrebačkom rotoru, a potom i na višetračnoj dionici Jadranskog mosta. Odlučnim korakom hodao je samouvjereno prometnicom ne obazirući se na vozila koja mu dolaze s leđa i trube.

- Vozio sam iza njega pod sva četiri na rotoru. Trubio sam mu, ali ništa. Oglušivao se na svaku moju riječ te sam pomislio da možda ima slušalice u ušima. Kad sam po izlasku sa rotora na Jadranski most ga krenuo preticati pitao sam ga kud će i zašto hoda posred ceste i zvao ga da uđe u auto i ponudio da ga odvezem dole do Savske, do tramvaja. Imao je hladan pogled i ništa nije odgovarao. A od mene je na kraju okrenuo glavu pa sam zvao policiju. I drugi su auti iza mene još usporavali iza njega pa ispred njega, ali on je sve ignorirao i nastavio koračati k svom zamišljenom cilju - rekao nam je jedan svjedok strahujući da pješaka netko od vozača neće vidjeti na vrijeme.

Iz PU zagrebačke kažu da su zaprimili dojavu o šetaču oko 10 sati međutim da, iako su se vrlo brzo odazvali na poziv, mladića nisu zatekli u širem krugu opisanog mjesta dojave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 18:56