NESREĆA

Užas kod Karlovca: Švicarac autom naletio na dvoje pješaka, 54-godišnja žena se u bolnici bori za život

Policija je izvijestila kako je vozač, ne krećući se sredinom prometne trake, prilikom izlaska iz zavoja skrenuo van kolnika

Ilustracija, policija

 Ronald Gorsic/CROPIX

Teške ozljede opasne po život zadobila je 54-godišnja žena na koju je, uz još jednog pješaka koji je lakše ozlijeđen, u ponedjeljak kod Karlovca automobilom naletio 69-godišnji Švicarac koji će biti kazneno prijavljen zbog izazivanja prometne nesreće.

Pomoćnik ravnatelja karlovačke bolnice Igor Salopek u utorak je Hini izjavio da je 54-godišnja pješakinja u ponedjeljak navečer bila podvrgnuta operativnom zahvatu te je još u jedinici intenzivnog liječenja.

Naveo je kako je pacijentica sad stabilno, ali je i dalje pod mjerama intenzivnog liječenja te je zasad teško davati bilo kakve prognoze oko njezina oporavka.

Karlovačka policija izvijestila je da se nesreća dogodila u mjestu Skakavac kod Karlovca oko 17,25 sati kad je švicarski državljanin automobilom pulskih registracija, ne krećući se sredinom prometne trake, prilikom izlaska iz zavoja skrenuo van kolnika.

Pritom je naletio na spomenutu pješakinju i 50-godišnjeg pješaka koji su se kretali uz desni rub ceste.

Iz policije najavljuju da će protiv vozača nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:58