SRETAN KRAJ

Splićanka ugledala policajce i ponudila im pomoć, a onda je čula vijest koja ju je razgalila

Živi u slijepoj uličici ispod Vidilice u Varošu pa kad je predvečer vidjela dva policajca odlučila im je pomoći
 Nikola Vilić/Cropix

Zaposlenice drogerije ‘dm‘ u trgovačkom centru Joker u Splitu i splitski policajci zaradili su velike pohvale, a sve zbog geste kojom su oduševili jednu Splićanku, čiji je identitet poznat redakciji, piše Slobodna Dalmacija.

- Prije dva dana kupovala sam u dm-u u Jokeru i na blagajni ostavila novčanik sa svim osobnim dokumentima. Dan kasnije nisan ni primijetila da novčanika nema jer sam plaćala samo nešto sitno i to s kovanicama koje su u manjem novčaniku - počinje svoju priču Splićanka koja je željela da se ova lijepa priča pročuje.

Živi u slijepoj uličici ispod Vidilice u Varošu pa kad je predvečer vidjela dva policajca da traže ulicu na mapi odlučila im je pomoći.

- Računam pomoći ću im jer ipak tu i živim. Kad su mi rekli da traže moju ulicu i mene, šokirala sam se. A kad su mi pokazali novčanik bila sam iznenađena jer nisam ni shvatila da sam ga izgubila.

Ne mogu vam opisati koliko sam zahvalna njima i zaposlenicama dm-a. Jedino mi je žao što su žurili pa ih nisan mogla ni počastiti, a nisu željeli ni uzeti nagradu pa da se u pauzi počaste - govori čitateljica Slobodne.

U novčaniku nije ama baš ništa nedostajalo. Kaže da je imala 20-ak eura gotovine, ali ono što joj je najbitnije su dokumenti i kartice koji su bili u novčaniku, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 02:18