REAKCIJA

Sindikat policije Hrvatske: Ogorčeni smo divljačkim napadom takozvanih navijača

Iz Sindikata policije Hrvatske pozvali su sve nadležne institucije da "već jednom zaustave" takvo ponašanje
 Cropix

Sindikat policije Hrvatske ogorčen je ponovnim divljačkim napadom takozvanih navijača na policijske službenike koji se u srijedu navečer dogodio u Splitu, priopćeno je u četvrtak iz tog sindikata.

Napad se dogodio bez ikakvog razloga, osim ako je, kako kažu u sindikatu, nezadovoljstvo prikazanim na terenu u glavama tih huligana valjani razlog za višesatne napade na policijske službenike, mirne građane, nogometaše te za masovno uništavanje javne imovine.

Ozlijeđenim kolegama, a pogotovo onima s teškim i opasnim ozljedama, poželjeli su brzi oporavak i poručili da će se ustrajno zalagati da se krivci najoštrije kazne.

Iz Sindikata policije Hrvatske pozvali su sve nadležne institucije da "već jednom zaustave" takvo ponašanje i da se "izgrednicima zauvijek stane na kraj" prije nego što bude prekasno.

Naglasili su i da pojedincima nije mjesto na tribinama, gdje ugrožavaju sigurnost normalnih navijača, građana i policijskih službenika te ujedno bacaju ljagu na navijački klub, kao i na sportska natjecanja.

Glasajte u anketi:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 20:07