‘KAKVE TO MAJICE IMATE?‘

Šefu splitskog SDP-a pao mrak na oči kada je vidio prizor s Marjana: ‘Puljci, je l‘ vas sramota?‘

Centar časti, a mi plaćamo jer je fažol plaćen iz proračunskih sredstava, napisao je Davor Matijević na Facebooku

Ivica Puljak

 Tom Dubravec/CROPIX

Davor Matijević, šef splitskog SDP-a, u srijedu se na Facebooku obrušio na splitskog gradonačelnika Ivicu Puljka i njegovu suprugu Marijanu. Njegov status u nastavku prenosimo u cijelosti.

"Puljci, je l‘ vas sramota? Novopečeni saborski bračni par iskoristio je tradicionalnu podjelu fažola na Marjanu kako bi promovirao vlastitu stranku, ali našim novcem. Fažol su dijelili gradonačelnik (što je običaj), njegova supruga sa zagrebačkim saborskim mandatom koja je pomiješala Marjan s Jarunom i četa stranačkih članova koji su besramno nosili majice stranke Centar.

Centar časti, a mi plaćamo jer je fažol plaćen iz proračunskih sredstava. Ako su već htjeli biti široke ruke, mogli su platiti fažol iz sredstava koja primaju na račun stranačkih mandata.

Centar svaki mjesec uprihodi ca.10.000 € od saborskih mandata, ca. 15.000 € na račun gradskih vijećnika te ca. 2000 € za županijske vijećnike plus donacije. S ca.30.000 € mjesečno mogu si i sami priuštiti da počaste ljude bez da zloupotrebljavaju proračunska sredstva.

Isto su napravili i pred izbore kad su promovirali svoj rad i ‘projekte‘ tako što su zauzeli cijelu Marmontovu s panoima kako bi ljudi pomislili kako tobože nešto i rade. Naravno, Grad je to platio, a ne stranka.

Ovim putem čestitam najuspješnijem OPG-u u Hrvata Prvi maj. Nadam se da ćemo od vašeg rada, za koji vas masno plaćamo, napokon imati neke koristi osim besramnog samoreklamiranja.

P.S. Marijana, kako napreduju pregovori s Domovinskim pokretom?", objavio je Matijević na društvenoj mreži.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 20:36