DRAMATIČNA OBJAVA

Puljak: ‘Ivošević je napadnut! Jedna je osoba nasrnula na njega, a druga sve snimala‘

Incident se dogodio pred svjedokom i odmah je prijavljen policiji - pojašnjava grdonačenik

Bojan Ivošević

 Nikola Vilić/Cropix

Splitski gradonačelnik je u petak kasno navečer napisao dramatičnu objavu prema kojoj je dogradonačelnik Bojan Ivošević doživio nasilni incident od strane jednog izvođača radova, piše Slobodna Dalmacija.

- Dužan sam obavijestiti hrvatsku javnost o nasilnom incidentu prijetnje prema mojem zamjeniku Bojanu Ivoševiću kojeg su danas popodne dvije osobe presrele ispred njegove kuće, pri čemu je jedna osoba nasrnula na njega, a druga sve to snimala - prepričava Ivica Puljak i tvrdi da zna o kome je riječ.

- Osoba koja je nasrnula na zamjenika Ivoševića je izvođač nezakonitih radova u Glagoljaškoj ulici Ante Bešlić. Incident se dogodio pred svjedokom i odmah je prijavljen policiji - pojašnjava grdonačenik te je pritom podsjetio na nedavne prijetnje upućene Ivoševiću:

- Budući da je mojem zamjeniku prije tri dana investitor osobno poručio da ne zna kome se zamjerio i da je gotov, a danas ga je izvođač nezakonitih radova osobno presreo ispred kuće, poruka je ozbiljna i alarmantna.

Puljak je za kraj rekao da su za sutra u 9 sati ujutro sazvali izvanrednu konferenciju za medije na kojoj će javnost upoznati s detaljima prijetnji s kojima se suočavaju, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:14