INCIDENT U A1

Poznati slavonskobrodski poduzetnik razbacao kutije pizza po poslovnici telekoma: ‘Sve mi je stalo zbog njih!‘

Tko će nadoknaditi gubitak koji nam neprestano stvaraju zastojima u komunikaciji? Dostava i kuhinja, sve je stopirano, kaže Ivica Peter

Blokada poslovnice teleoperatera u Slavonskom Brodu

 Screenshot/Plus Portal

Poznati slavonskobrodski poduzetnik Ivica Pezer u ponedjeljak oko 15 sati vozilima je blokirao poslovnicu kompanije A1 u glavnoj gradskoj Ulici Petra Krešimira IV. u Slavonskom Brodu.

Kako piše Plus Portal, po poslovnici je razbacao prazne kutije pizze svoga restorana Onyx koji od jutros ne može raditi jer ne rade ni telefoni niti internet.

Pezer je sam pozvao policiju i iznio razloge svoje blokade. Policijski službenici pokušali su smiriti situaciju i nagovoriti ga da ukloni vozila. Nakon njih, u poslovnicu je stigao i djelatnik osiguranja poslovnice. Pezer niti u jednom trenutku nije bio neugodan niti agresivan - mirno je ponavljao da želi punu uslugu koju pošteno plaća.

- To traje od rujna. Malo-malo nema ni interneta niti telefona u poslovnom subjektu čiji rad o tome ovisi. Nikad dana nisam kasnio s plaćanjem računa A1. O meni ovisi više od dvadeset obitelji. Plaće su uvijek primali na vrijeme. Tko će nadoknaditi gubitak koji nam A1 neprestano stvara zastojima u komunikaciji? Tko će uplatiti plaće? Dostava stoji, kuhinja stoji, sve je stopirano zbog A1 - rekao je Pezer.

Prolaznici i korisnici koji dolaze u poslovnicu masovno mu pružaju podršku, govoreći kako i sami imaju sličnih problema s pružateljem telekomunikacijskih usluga, piše Plus Portal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 11:59